Nba 2k13

1. Изговарали су и раније коментатори презимена, али само презимена играча који су раније играли у НБА, типа Петровић, Јарић и сл. Јел ти имаш неко зајебано презиме, јел играо некад неко под тим презименом у НБА?

2. Презиме презиме презиме.

3. Мислио сам на то да изговарају име играча кога направиш. Пуно име и презиме.

4. Знам ти име, зато те за то нисам питао. :) Име би ти читали и на старом нба-у да си ставио да се презиваш Стивенсон рецимо. Ако не могу Живковић да прочитају, јебем их у дупе баш! Знам да име могу. Онда бих напокон играо са играчем који личи на мене, раније сам био црнац са америчким именом, да би ми читали име лол :)

5. Има ли 13 или 14 онај баскет мод, диграш 1 на 1 на улици? То је било кул некада давно...

6. Има наравно, Енеми. Само што не можеш да узимаш јаче играче.

Е да, новина је да имаш европске клубове и кад играш са њима игра се са европским правилима, не америчким ко у обичним печевима.

7. Дете му јебем, сад сам се сетио да има онај што игра за Барсу и зове се ко ја. Значи зато изговара коментатор име и презиме.

8. Понадао сам се.

Понадао...

Сад опет морам да се зовем Крис Вашингтон или тако нешто.

9. Dajte neki kasvetan lik, ja ne mogu da nadjem. Kacam invalid.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.