Ко последњи побједник 129

1. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    uuuuuu
    AAAAAAAAAAAAAAA
    aaaaaaa
    ZVEZDAAAAAAA
    Zvezda
    NAJBOLJA JE NAJBOLJAAAAA!

2. Devetare, fino vas izdevetali juče po begeu a?

3. Коби само ми објасни следеће. Била је туча око 200 људи. Јужни фронт издао саопштење да су пребили водеће наше групе, елем у ургентном се нашло преко 100 навијача од чега су само неколицина њих били Звездини :) ај ти мени логиком реци ко је добио тучу :Д и објасни још коме је синоћ пало 17 застава и коме је трибина била полу-празна и све ће ти се само рећи :)
    http://www.dodaj.rs/f/1B/pV/4sdon4dE/dadada.jpg (отвори за већи преглед)

4. što znam ja brate, tako mi reče jedan drug pa ja da čujem mišljenje jednog delije o tome .. a i pročitao sam na nekom govnavom forumu ...
    Jesi li bio na utakmici? Ako nisi, ništa ne vjerujem :D

5. Inače, dobra koreografija bila delijama .. za pohvalu

6. Која црна кореографија ? :Д
    Биле само бакље и прозивке :)
    Била ми комплет зграда сем мене лоло :) ал поуздане су информације 100% :Д
    Пусти алкатразе, зато су они ко трофеј имали два шала са пијаце и један дрес а ми седамнаест њихових застава и један барјак :)

7. Zajebi, ja sve to računam kao koreografije .. Imali ste vatromet, šta oćeš više :D
    Brate, ja sam čuo da je bubnjar delija izjavio da su oni bježali .. pisao lik iz alkatraz mladje grupe ...
    A ne znaš kome da vjeruješ, svaki od 500 000 navijača ima svoju priču .. :D

8. Brate bubnjar je nikakav faktor :D koliko sam ja utakmica vidio bubnjar je kurčina :D njegovo je da se pojavi i lupa lololo :D a kako smo bježali kad je 100 njih u bolnici bilo na kraju ? :D

9. Da lupa u ritmu, moliću lepo :D
    Pojma nemam, kako čujem tako pričam ... sj ću da pričam ovako kako si ti meni pričao, jer sam tako čuooo :D
    Meni bitno samo da se raspravljam sa nekim, da mu udaram kontru .. to ovim grobarima iz odeljenja, ima ih najviše pa se kurče, pa iz raspravki često izbije tuča sveskama, torbama, jaknama i ko zna čime (ne prava tuča, nego sprdnje radi) i na kraju nas 14-15 dobije po neopravdani i banja .. :D
    Auuuu, kako je ovooo dobro bilo .. Čudi me da ja u pegeu nisam čuo ovo kako odjekuje :D

10. Kod mene u razredu samo jedan navija za partizan :D uopšte u gradu su manjina :D

11. A živiš đe? Kod nas ima svega ... Varvara, Grobara, Delija ...
    Hahahha maltretirate li toga mrčenika? :D

12. Avatar ti kaže dje živim :D ne maltretiramo :D

13. Višegrad .. kako sam pametan jeeej ..
    Koliko ima stanovnika tamo?
    Vi ste ludi :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.