Шта данас ручавате?

1. Bokser, ja to obožavam...lakša i brža verzija bećarca...

2. хвала на лепим речима мајо

3. Brate, razočarao si me. Baš onako.

4. боли ме курац много

5. Da se nosite i vi i paprike, sad sam ogladneo...

6. imam ja u zamrzivaču spremljene pakete za prženo - samo dodaš jaja umućena :)

7. Eto javio. Mislim da nisam probao to, tuče mi na kiselo jebem ga. Al kapiram da mož se jede laganeze

8. ne brate, tako pržena paprika dođe slatko-slana, čudo jedno - još naseckaš beli luk, pa 'lebom omažeš onu mast sa vodicom od paprike, ssssrrkk... jeptese, odoh da jedem

9. Ma jebite se, ja živim na riži i palenti, jebeno proljeće i gastritis. Prodala bih oba bubrega za kilu paprika. :(

10. Ma Bruce ima i kod mene, keva to sve spremi. Al ne smem da jedem kasno, postajem goropadan i ne mogu da zaspim.

11. пржена паприка је до јаја

пуњена је за нијансу укуснија од шупка боре дрљаче, нисам пробао ал претпостављам

12. Ovo što kaže Brus, slatko slana...ma milina jedna, pun tiganj toga mogu da izedem...

13. Jbg, meni je nekako punjena paprika bolja od praznog tanjira....

14. govno sa umakom od piśaće

15. Ima svakakvih ljudi.

16. Makaronac

govno sa umakom od piśaće

Ime ume da prevari.

17. A dan vas jebo, sad zovem staramajku iz grada da izvadi iz zamrzivača te zelene paprike nasecane da isprži sa jajima. Kapiram da misli da mi za lek treba

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.