dobri bili batatovi jede ovaj snime govna
Perkelt i štrudle sa makom.
Говна.
sutra jopet porodica roštiljd
Burger Fuel.
Mladi krompir ispod saya sa maslacem (margarinom) i mesom
C A R S K I M
A
R
S
K
I
M
sutra pile u rerni na soli (celo) sa mladim krompirom
imam neko zaostalo pile
Zaostalo dugo u frižideru/zamrzivaču, ili mentalno zaostalo?
jednonogo je
Jednostrano LOL
quote Moze recept?
iskr nikad cuo za ovaj sos od batata /quote
To je izmišjeno u trenutku inspiracije. Na zagrejanu mast rokneš 3 manje glavice sitno iseckanog crnog luka, posoliš, nakon 3 min ubaciš 3 na kockice isečenog belog krompira, ako je potrebno dodati malo vode i dinstaš na umerenoj vatri da se krompir do pola probari zatim dodati 300 gr iseckanog batata i 3 kašike ajvara i dinstati još malo dok krompiri ne budu skuvani. Sos možeš poslužiti uz bilo koje meso. Prijatno.
Aaaaaa pomozite mi sa citatom! Zaboravila sam.
Ja sam morao rovariti po Vukajliji kad sam tek bio napravio nalogmalog da saznam: staviš tekst između "citat" i "tatic" velikim slovima, kakav sajt. Doduše, ima neki šarm to. Samo ne znam kako se iskose slova, vidio sam Plidua kako to čini.
Jesi ti taj Vuk što se isparanoisaše da sam ja, Vučice?
Jesi ti taj Vuk što se isparanoisaše da sam ja, Vučice?
Hvala. Nemam ti ja pojma ko si ti. Ja sam dugo na Vuki. Znam starije članove poput SMarka, Staklene i druge. Vidim da se dosta promenilo od kako nisam aktivna. Postalo je leglo primitivizma. Samo ponekad bacim neku defku i to je to.
Znam, viđao sam ime davno, nego sam ja upao prije godinu ili tako negdje, pa je valjda ispalo da sam taj Vuk koji pravi duple, a tebi sličan nadimak, pa mi sjelo da (ne)duhovito pitam.
Mrvicu, ali valjda prirodan slijed događaja, nikog više nema po forumima, čak ni po imidžbordovima, sad su svi valjda po diskordima i tiktokovima i reditima.
Da ne bude oftopik previše, daj mi krompira i ja sam zadovoljan. Prženi, pečeni, kuvani, i sirov bi mogao ako treba.
Duga loša priča što se tiče moje situacije tada i razlog zašto sam stavljala muški nadimak u početku. Ne bih da se sećam. Drago mi je što sam se opustila i oslobodila da mogu biti ono što jesam žensko kao i fizički što sam.
Primetila sam. Nekako je utihnulo.
Izvoli kuvani :nudi šerpu krompira i tanjir sa priborom:
Kul, valjda je sad sve kako treba.
Ruke ti se pozlatile.
Govna.