Шта данас ручавате?

1. Eo anđele tebi u čast, inicijali i sve. Znam da ne smeš ovo da ručkaš zbog tibe nježne
    http://i.imgur.com/MkwJcVf.jpg

2. Bravo, Bohore, jednim potezom si pokazao estetiku i saosjećajnost prema bližnjima. Prijatno!

3. Predivno. Ganuta sam.

4. jel ovo kečap i sir preko tunjevine?
    koliko nekima treba zabraniti da jedu

5. pa naravno, kako se drugačije jede tunjevina, ti poznavaoče konzumiranja tunjevine ?

6. jel ovo kečap i sir preko tunjevine?

Ne brt ovo belo je zgrušana sperma
    N O O O B
    O
    O
    O
    B

7. jbg, zao mi protraćene tunjevine
    kečap brate lol

8. Ok, tebi je rekla mama da se ne jede kečap sa tunjevinom i poštujem to. Sad možeš da iskuliraš.

9. pa nisam ti nanu opsovao koj kurac

10. Brate napinješ da raspravljamo o ukusima da l si realan. Iskulirati jednako ne piši više o ovome molim te

11. nadao sam se da ćemo razmeniti recepte sa tunjevinom i time zaapočeti jedno divno prijateljstvo.

12. Pa može. Naseckaj sitno luk, izruči tunjevinu u tanjir i promešaj sve to. Posoli po ukusu. Nemoj stavljati kečap ili sir, pošto kapiram da ima ko ne voli. Pozdrav prijatelju dragi. Uživaj u obroku.

13. Пробај туњевину са кукурузом шећерцем и кечапом, можда промениш мишљење, без зајебанције.

14. ŠEĆERAC I TUNJEVINU?
    LOL BRATE UPROPASTIĆEŠ JE

15. luk proprzim, dodam tunjevinu u tiganj pa posle paradajz sok kuva se malo i šećerac na kraju pa preko špageta. e to jebe.
    pozz box :*

16. jedina osoba koju znam (I TRPIM) da jede kečap sa tunjevinom i zaista uživa u tome, što me oduvijek zgražavalo je.. SONJA.
    tako da, bohore, znaš šta ti je činiti

17. jedina osoba koju znam (I TRPIM) da jede kečap sa tunjevinom i zaista uživa u tome, što me oduvijek zgražavalo je.. ŠONJA.
    tako da, bohore, znaš šta ti je činiti

fixed

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.