Шта данас ручавате?

1. A ti onda biraj. Mada, prošek je nako, gej vino, sa njim se samo slikaš pred izbore i omađijaš đecu iz niže osnovne prije zlostavljanja.

2. опа шампањ, одма се прелази на ствар :) може то ми се свиђа

3. ne prošek, prosecco. :)
    razlika je :)

4. Isto je vino u pitanju, ali Hrvati ukrali i izmijenili naziv (oni to inače ne rade, LOL). Čim su ušli u EU, Italija ih odma ogulila po džepu, ne smiju ni reći narodu koliko miliona su platili da nastave koristiti naziv. Čak prošek nije ni brendiran, već samo plaćaju licencu za korištenje naziva.

Šomi, Prosecco nije šampanj, već pjenušac. Nemaju pravo koristiti izraz 'šampanjac' i jedan drugom su konkurenti. Jednako gej piće.

5. Vidro ja sam mislio da pijes rakiju i mezis cvarke sta se pederises koji kurac

6. haha, celtic, ovo hrvatsko, PROŠEK, jelte, koje sam probala mi je bilo preslatko. me no likey.

pseto, pijem pivo i mezim slaninu i čvarke, al volim nekad da eksperimentišem.

7. daj neki snimak kad eksperimentišeš s drugaricom hehe

8. snimanje je tako pasé

9. Imam fotografsko pamcenje

10. Vidro ja sam mislio da pijes rakiju i mezis cvarke sta se pederises koji kurac

Pseto, poštuj polnu pripadnost. Pederastija je poremećaj kod muškaraca, tako da je pravilno "Vidro, šta se lezbejišeš.".

11. Peder je karakterna osobina
    i zasto bi mi koji djavo smetalo da se lezbejise?

12. A i inace sam poznat po nediskriminaciji to mi je srednje ime

13. baš vala. ja nisam lezbača, a peder bih totalno mogla da budem.

14. tobdzija il furundzija?

15. tobdžija ofc. nisam pička jebote.

16. Jedem govna ko svaki dan.
    Eto vidite, svi modovi su pederi bez izuzetka, to sami za sebe izjavljuju, ništa ja ne kažem.

17. preporučujem ti da se smiriš da ne bi bio jeban, od strane moderatora. tobdžije.

18. Eto vidite, svi modovi su pederi bez izuzetka, to sami za sebe izjavljuju, ništa ja ne kažem.

Прво немој да лажеш ту, разумеш? Лажовчино једна, сад те искључујем, разумеш? Неки су педери са изузетком.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.