Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
:Plek
:Relni
izgleda kao nešto sastrugano sa asfalta i nafilovano krvlju iz žuljeva
па и јесте
Drob Male Vidre
Pasulja ruchavam i danas i juce
Danas pomfrit ručao. Sada stavio kukuruze da se kuhaju, poželjela nejač.
bože dragi
došla kući, reko' da napravim lijepu večericu materi i sestri
uzmem piletinu, tikvice, kikiriki, susam i začine i zbrljam sve i napravim u nekom crvenkastom sosu, ma divotica, a ovamo skuvam rižu i spremim soja sos.
i serviram ja to sve njima, riža i kao ta neka "kineska" mješavina i kao salatu narežem avokado (!!!) i sestra sjede, pojede 2 zalogaja, kaže ne sviđa mi se.
pa ja bih pojela iz pristojnosti, kad sam već tol'ko para dala.
STOKA
Bolje da si jaja ispržila.
Mora da avokado nije bio svež jer u ovoj mešavini fali samo pečeni pujdo pa da bude savršeno :)
ahahaha pujdo
bilo je predivno, mi sve pojele, čak i njeno, al kad je trudna i jede samo ananas i mančmelou, jebiga :D
Vidro ako ona tako jede trudna, ti garant nosiš trojke lolo
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
MRŠ
Moja misija je uspela ako sam nekog nasmejao
http://st.depositphotos.com/1003366/1260/i/950/depositphotos_12600270-Three-Samoyed-puppies.jpg
jaooooo, vidi što su slatki, taman uz avokado i soja sos...
POBOGU.
Šta je bilo? Ti si prva počela sa kineskom hranom, ja samo šerujem recepte :)
Danas ne jedem ništa samo pijem kafu i pušim cigarete... smučilo mi se sve... nisam gladan a ni trudan koliko znam... ne spavam već 3 dana nije mi dobro bacio sam kašiku!
Ako nisi brzo ćeš
Prasetinu, brate