Шта данас ручавате?

1. pseto, postovi su ti glupi i ti si glup

pogledaj duboko u sebe i zapitaj se da li stvarno tako mislis ili je to samo odbrambeni mehanizam koji koristis da ne bi morao da moje postove ozbiljno analiziras i promenis keltovsku zivotnu filozofiju

2. Dal pravis sa kupovnim korama kakav si to covek

3. Ja prosle god savijao pitu sa jabukama, sjebao sam nesto u testu vise je bila kao lenja pita

4. Supruga pravila, i šta fali kupovnim korama? Armine, ako ti sam ne razvlačiš jufke i ne motaš pitu, nemaš pravo glasa ni kritike.

5. Pa probao jednom nego sam sjebao razmeru u testu, a uopste nije toliko cimanje, a bolje od kupovnih duplo.. Moracu babu da pitam, nego ce da pukne bruka u familiji, unuk oce da savija pite iju :(

6. Neće pući bruka u familiji, Armine, samo uči! Ja sam se upraksao davno, ali nemam problema sa kupljenim korama, samo treba prilagoditi sebe hrani, a ne hranu sebi :-)

7. evo pojeo dvije pice piroške

8. za ručak natur šnicla!

9. Kasno dodjoh gajbi, pa sam morao da improvizujem.. Ovako, najpre stavio da se kuvaju spagete, onda proprzio na maslinovom paprike i paradajz, sa solju, biberom i persunom, u skuvane spagete dodao sira i kajmaka, pa sve to ovamo kod povrca i jos malo proprzio, srucio u posudu i preko tunjevina..
    Pustio mayu berovic i lagano...
    Ja -> zadovoljan

10. celtic
    i šta fali kupovnim korama

svetogrdje.greota od boga.
    kenjam ja malo,al bolje je kada se razvuku po astalu domaje.

11. rezance u mlijeku sa rasteznim sirom

12. Mleko se kaže ne mlijeko

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.