Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Forgeta je najbolja učiteljica engleskog :)
Vangoga ima punu kuću crteža.
Messalina je pogresila dok je kucala soj nik prilikom registracije, htela je da napiše mešalica. :)
Facafaca je pop huligan.
ЗеахБатцх не јебе.
Jebač je jebač samo po nadimku.
Skočimiš je jedini, uz mene, koji bi opalio Andreu Lekić.
Kurd uzeo novi auto, Citroen, ako se ne varam.
xe xe
:kurči se maksimalno:
http://www2.picturepush.com/photo/a/11566000/img/Anonymous/C5-%2815%29.jpg
I ja bih... :)
Znam da je Duce rodjen 15. maja '96. i da zivi negde na severu Srbije, Vrbas mozda...
Duče mala deca.
Remac Bitorajac!
Mylyca nije smela dodgleda film Eraserhead, bilo joj previše strašno BUHAHAHAHA.
:kurči se maksimalno:
Што не узе Јагуара? Знам да си писао да можеш да га купиш за неке мале паре (мале за такав ауто).
Bilo mi glupo da kažem, ali takvog istog(S Type), samo crnog, sam prodao pre godinu i po.
Nije mi se baš vraćalo nazad. :-)
mala vidra nikad u životu nije probala nutelu.
Мала Видра је патриота и не једе стране ствари, већ само цепа пекмез од шљива и џем од кајсија, а Еурокрем не једе јер је пун адитива и није као што је био некад, а ионако воли да се храни здраво. :)))))))))))
Ciklon zesce dete
Demantujem ovo kao činjenicu. Baj d vej, super tema. Pa da počnemo:
Kurd ima dve ćerke, obe lepe, jedna razbijač - ne biste voleli da joj se nađete na putu.
Džimiju ne funkcioniše sistem za termoregulaciju, u sred zime ispod jakne ima samo majicu na kratke rukave i ne, nije mu hladno.
Likitgud pobedila bulimiju/anorekciju, šta već.
Uroš se bavi plesom i uči da svira gitaru.
Aksena keva špijunirala na Vuki, menjao nick da bi joj izašao iz dometa.
bdvlga voli kokice i nesebično deli iste.
Natnat ne govori mnogo o svom poslu, valjda zato što lovi ribe u mutnoj vodi. Voli da vodi ljude na mesta koja imaju domaće (čudno) pivo.
StefanKostić ima telefon crvene boje sa nekom gravurom pozadi. Mwa Stićko.
Otac Gavrentije voli da mijauče ribama kad je pijan "mac-mac-mac".
aleksandarkg ima(o?) devojku koja mu je spremala kolače u obliku srca ili tako nešto.
majav voli plivanje.
Vučica muči muku sa svekrvom.
Remorker (tvorac genijalne "Moje babe") ne ume da svira instrument koji mu je na avataru, to je bilo samo za pokazivanje.
PajkoNP zaluđenik za World Of Tanks. Ujedno i majstoriše nešto sa cevima.
Fejsbukmanijak ima problem što mu je komp u dnevnoj sobi pa bira sadržaj na ekranu kad nije sam. Stalno je nasmejan.
Lemajin radni dan na poslu kreće od 11h. Do tad se čitaju novine i ispija kafica i o tome nema rasprave.
wojtek je nadimak dobio po nekom medvedu iz prošlog veka, valjda nešto u vezi II sv. rata.
energija imala neku plavušu u razredu koja je, kad je kao iz stopa znala šta znači reč "Schnell" (valjda se tako piše).
DrogiranaVeverica zna više tračOva sa sajta od mene.
leela ima brata. Prijatna i zgodna devojka.
Penzioner bio na krstarenju Nilom. Voli golubove i ume da otputuje negde dok kažeš keks. I da, stvarno je penzioner.
Strajakg voli i piše aforizme.
YeahBatch psuje Amerikance gde god stigne.
urrad je jednom napisao nešto na mod forumu.
SMarko voli da diže...tegove.
Dosta, ne mogu više ničeg da se setim.
провирон чачне курда у нову макину и не силази са насловне.
И ја сам хњо хњо
А ово за Американце није тачно.
Messalina ima dobro dupe.
I kvalitetne noge. <3
remac ima lutku na naduvavanje
brus je gledao filmove džona votersa
vita jede onaj fensi kečap u staklenoj boci
proviron sluša metiljavi rok i komunjara je
donatelov kurac ima 7 centimetara (+2 u erekciji)
heavy rain je preležala hlamidiju
warner liže svoje bradavice
burzum mrzi svoju babu
kolfild misli da je persona savršen fim
lavanda ima masivnu kurčinu