Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
evo sad sam joj video slike...ombre zajednicki prijatelj...dete jbt,jos nerazvijeno...ribe moje godiste su bile razvijenije u tom dobu
ninka pedofilcino najprokletija :)
Насумична чињеница о мени: Не знам да ембендујем Јутјуб плејер, а нико неће да ми каже како да ембендујем плејер на форуму.
Samo pejstujes link...
On topic: Manijak probao pdo u mladjim danima.
Ladno pročitah Manijak probo u pedu u mlađim danima
Па шта мислиш одакле му паре за доп?
ahahahahaha
Otkud znam odakle, ja mislio ukro, a ono stradalo prkno. U, ovo se malo rimuje
možda i jesam,al se ne sećam od dopa, to mu dođe nešto ko vrzino kolo
кололололололо
Kako sam ugasio temu.
Ninka je magnet za kurve, ali ne sme, lolo.
to tebi priča da ne smije :D
CrnaBo je žensko.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ЦрнаБо је врх риба.
допичак је још бољша
ЦрнаБо је врх риба.
Kao i sestra joj Komercijalni_Predah.
КП је боља од Црне.
KP je jako dobra. Mozda najbolja.
KP je naj riba. Majke nam. :D
Ne znam kako da napišem random činjenice koje sam popamtila kad su sveo starijim autorima, iz vremena kad sam ja bila aktivna, a sad o vama pojma nemam.