Nasumične činjenice koje ste zapamtili o Vukajlijašima

1. evo sad sam joj video slike...ombre zajednicki prijatelj...dete jbt,jos nerazvijeno...ribe moje godiste su bile razvijenije u tom dobu

2. ninka pedofilcino najprokletija :)

3. Насумична чињеница о мени: Не знам да ембендујем Јутјуб плејер, а нико неће да ми каже како да ембендујем плејер на форуму.

4. Samo pejstujes link...

On topic: Manijak probao pdo u mladjim danima.

5. Ladno pročitah Manijak probo u pedu u mlađim danima

6. Ladno pročitah Manijak probo u pedu u mlađim danima

Па шта мислиш одакле му паре за доп?

7. Otkud znam odakle, ja mislio ukro, a ono stradalo prkno. U, ovo se malo rimuje

8. možda i jesam,al se ne sećam od dopa, to mu dođe nešto ko vrzino kolo

9. кололололололо

10. Kako sam ugasio temu.

11. Ninka je magnet za kurve, ali ne sme, lolo.

12. to tebi priča da ne smije :D

13. Tulumbac
    CrnaBo je žensko.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

14. ЦрнаБо је врх риба.

15. допичак је још бољша

16. YeahBatch
    ЦрнаБо је врх риба.

Kao i sestra joj Komercijalni_Predah.

17. КП је боља од Црне.

18. KP je jako dobra. Mozda najbolja.

19. KP je naj riba. Majke nam. :D
    Ne znam kako da napišem random činjenice koje sam popamtila kad su sveo starijim autorima, iz vremena kad sam ja bila aktivna, a sad o vama pojma nemam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.