Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Skočimiš nije antisemita.
skočimiš vozi golfa dvojku dizela
Čao čao
Selenijum ima kriv prst od džaranja pičke.
GTD vozi Alfa Romea benzinca
Selenijum ima kriv prst od džaranja pičke.
Šta ću kad je radioaktivna :(
selenijum voli da se kara sa deckom pored jezera
Radioaktivnog.
Ko da je Černobilj u pitanju...
Skočimiš je vrh riba.
Сасвим Небитна је послужила за креирање једног цртаног јунака.
Proviron nije trebalo da se zove kao što se zove sada.
Mlate zamlate? Baltazara? Olive? O moj bože!
JA JEBEM
edit: ups, pogrešna tema
edit 2: nema veze JA FORNIKUJEM
Joj Kajtez kate kažem Bogdani.
-Dub ima sestru mlađu 4 godine i halapljiv je kao životinja. Remac mu je cimer, a ranije bio i Sos (ovo svi znaju).
-Boxer vozi BMW-a na plin.
-Glavni je radio u diskontu pića prije nego što je postao glavni. Dao mi za dž bruku plastičnih čaša.
-Slavk0 ima kompleks od moje brade.
-Fade živi u Brnu i traži sise na četu (ranije).
-MarkoPinki je visok čoek i spreman je da se iscima oko švercovanja piva na koncert. Dobro vata flaše i konzerve kad mu ih bacam s nadvožnjaka.
-Lavanda trči i zaljubila se u crnca iz Engleske, dovodila ga kući, starom nije bilo svejedno.
- Kornelije se bio primio na neku ribu iz škole ko konj, al nije znao kako da joj priđe. Posle ga pustilo valjda.
-Buri završio građevinski faks, navija za Čelzi.
-CrnaBo pokrenula "bong šizenje".
- Ujka Sima je otorinolaringolog i radi u Zvorniku u bolnici, planira da otvori privatnu ordinaciju.
- AJAX je musliman.
Jamajka je lep i ima lepu sestru
by: SMarko
zhajk je jebao mesara iz maradika
ma je*ala me sara
Ол је јебо Титовог унука.