U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ovo neki glatki mozgić iz stare ekipe iz 2011 najbolja godina da se bude vukajlijaš sig sig troluje preljuto
Mene vise fascinira sta su ove glavurde srale 77 stranica 13 godina unazad
Zamisli ispises 77 stranica na temi elektronska muzika, koga boli kurac za to uopste
Okej mi smo srali jos vise na jos besmislenijim temama al mi smo skupina od 20 glava koja ljuto offtopikuje na svakoj pa to nama nije bio problem al ovo datira iz perioda u kojem si banovan bio za offtopic fazon neka mekanija vremena ja mr moon zmia
opet mi useravate nedelju
PANEDIRAJCOEKASEMEMUJEBEM
Caro rekao si da ne radiš nedeljom, lebac mu jebem. Samo zato sam i stisnuo muda i komentarišem ovako drsko.
Nedeljom dok ne krene sunce zalazi. Ja sam nedeljar
Ko ste vi da ga zajebavate ALO PITAM KO
Smirio nas Cara pogledom, ja prvi priznajem.
Haha kad smo kod smirivanja pogledom, danas neki malac kmeči u kafiću ja došao srknem kaficu prije plaže on tu kmeči nešto ko “hotuli na temi lolo”. Okrenem se i pogledam ga, momentalno se primirio.
Osjecao sam se ko Cara
Jebo Indijca, Cara ustvari ovako izgleda
https://i.pinimg.com/originals/48/66/1e/48661e1446df358fcbe89fec0c5d5516.jpg
Ee da ste vi videli tog bajicu kako je ustuknuo ne bi se danas ovako zakebavali sa carom. Bukv se pomerio korak unazad, mrtvacka ukocenost lica i ukrsten pogled bio
Brt koristis li ovaj svoj sleng i u rl ili? Uvek me zanimalo
Bukv delimicno, mada i ovo sve sto mi se pripisuje nisu moje reci. Bukv hotul mozda moja rec i to je pitanje.
Cak msm da je neki drugi autor tebrau hotiju prvi napiso hotul na vaca temi davno davno
Kazes li bukv ili bukvalno?
placebo jbg
hahaha galantni jbt kako da odgovorim neironicno jbt
Dodjem u radnju kaem e dacete mi bukv jedan hleb
Snime tebra zasto furas ovog flojda pokoj mu dusi koja je sustina?
nema konkretnog razloga, bilo haha smešni mimovi, humor, a sada ponestalo profilnih, moram da iscedim svaku.