Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
flow, daj linak, da te ne kunem.
nisam pratio, ako je trol stranica onda povlačim šta sam rekao.
ovo ili je trolovanje i loženje klinaca ili, u slučaju da je ozbiljno, simptom koji potvrdjuje moju dijagnozu lolo
Napisala sam ovo iz srca,morala sam..ko misli da sam poremećena briga me!!!:*
VLADA NAJBOLJI..VOLIM TEEE!!
P.S nešto slično mislim i za Relju,nemojte misliti da ih odvajam.
Dosadno brate ovo što si ti ovde citirao je sa neke stranice kretena koji se stvarno lože na ova govna. Mi imamo trol stranicu, na koju klinci tako kidišu braneći lik i delo Elitnih šporeta da je to šou.
Daj link Gonzo, nisam pratio temu neko vreme.
pa na ovu sam mislio bre, za tu vašu i ne znam. bačite link ako vas ne mrzi
http://www.facebook.com/Elitna.Stoka
Evo ga
http://www.facebook.com/Elitna.Stoka
Pročitajte poruke, ono je totalno ludilo sa klincima. Mene su napali da sam turčin, prete mi nabijanjem na kolac lololo
Ajd dajte admina.
Kako ste nakupili toliko clanova za par dana? lolo
ahahhha koje ludilo, kako vas ne mrzi
Matori vodim rat sa bar četiri klinkje istovremeno, nisma ismejao poslednje dve nedelje koliko sam se smejao u poslednja dva sata.
Koji si ti na fejsu ganso? Da mogu lakse da pratim...
Mustafa Gonzales
hahahahahha
O Bože koliko deca nisu normalna, jedna mi je zapretila da me neće biti ako napišem još jednu ružnu reč lololo
Au koliko ste izdominirali na stranici. HAHAHAHAAHAHAAHAAHAHA
aj malo prebači neki taj fajt preko fejsa.da vidimo i mi :)
hahahhaha kakva jebačina u inbox-u , ljudi idem ona robiju zbog ovoga ili u pakao u najboljem slučaju
Evo vam gore link pa pročitajte.
Ko je ova Ksenija Rosić?