Elitni odredi

1. dadoh im pravopis saće da se opismene i da nam jebu majku :(( štaaa sam učiniooo :(((

2. мала нам претила смрћу. саћу је истролујем да ћу да је тужим

3. ja licno poznajem ODREDE i pozvacu ih i oni ce vam svima jebati mater sa dadom polumentom i ms stojanom i sonetom

Oplakah!

EDIT:

ma ne znam ti ja sta je to iperunkcija ne lupaj ti kakve maline mnogo volim maline

Ahahasofhdashhahashahahahhahdahahusadhiahiualhafod7ahiahahhahahahahahaa

4. VI BOLESNICI NISTE NI DO KOLENA EO . LJUBOMORNE BUDALE!!!
    ELITNI ODREDI SU NAJBOLJI A VI MOZTE DA PISETE STA OCETE.
    VI STE KRETENCINE I A SAMO JADNICI MOGU BILTI TAKO LJUBOMORNI NA NAJLEPSE PEVACE. VERUJTE ODREDISTI CE SVE UCINITI SAMO DA OVA STRANICA NESTANE. PA ZATO CAO CAO KRETENCINE LJUBOMORNE...!!!!!!!!

Pa dobro bre majku im jebem retardiranu da li ima bar jedna da je pismena? A još sve grob do groba...
    Inače Covpa bacio par kobjasna...
    I čini mi se ovaj šiptar Gonzo (olololololo ) sa onim nisi seljanka nego si seljančura....

5. јебем ли вам сунце лоло

6. Hvala Tucani, sve za radost mnogobrojne publike lololo

7. VAnjice napadaj brzoooo EO♥
    Naravno...umece Kick Boxa mora da posluzi!

АААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    А
    А
    А
    А
    А
    АААААААААААААААААААААААААААААА НИЈЕ МИ ДОБРО!

8. jaoo..sta cu sad...Kad bi smeo to...Maloumnjace!

МАЛОУМЊАКККК!!! ККККККОМБО ЈЕБАЊЕ!

9. FB to je moj post :D

10. хахаха малоумњак јебени!

11. "A vi zivi ostati necete" Због овога очекуј у наредних пар дана тужбу на врата. Претња смрћу, озбиљно кривично дело. Позив за суд ће ти стићи у року од недељу дана, имам све принтскриновано као доказ, а и наћи ћу ти адресу на коју да пошаљем.

Woww..E...usrala sam se...jaoo..sta cu sad...Kad bi smeo to...Maloumnjace!

МАЛОУМЊАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    КЛИЈА ТРИЈЕСТРЕЋИ ЗУБ ОД ПУШЕЊА РЕЉИНОГ КУРЦА!!

12. кбо ово де мене помињете или који?

13. Mina kobjašnjava na više nivoa.

14. хахахаха о крв ти јебем!

ЈЕ ЛИ ПА ОВА МИНА ЈЕ КОБЈАСНИЛА НАЈВИШЕ МОЖДА ЛУДА ЈЕ РИБА ДЕЛУЈЕ КО ТРОЛ НЕРЕАЛНИ

а како иде вече све старије дегенке се појављују, лоло, јутрос смо имали посла соном дечурлијом од 12, 13 година.

15. мина је лик са вукајлије. мислим сијалица ил тако нешто

16. Julija Djumic Slobodno...Sta nam Mozete..Mi se Borimo za nesto do cega nam je Stalo,a vi Mozete lepo da nam Pusite...op,op..

OP, OP, OP!!!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.