Bih ja, Gonzo, al' noću spavam, brate, rano ustajem:) Odakle vam samo snage i sperme da svršavate po nerealno glupoj klinčadiji? :)
Profe prijatelju, druže, brate hteli smo samo da ih trolujemo, ali to je prosto nemoguće jer su ultra glupi. Onda smo samo rešili da ih zajebavamo, mada smo za to morali da se spustimo na njihov nivo inteligencije. Ali nema veze zanimljivo je :)
Ma, napraviću lažnjak, Gonzalese. Ja ne gajim Fejs inače, al' sad ću da iskonstruišem nešto tipa "NAJVEĆI FAN ELITNIH DRVOREDA" :) Ubacim par slika na profil i postujem nekoliko "pesama" i to je to!
Ma nema frke Profe, ovaj profil na kojem sam ja mi služi samo za VOS. Jedino od drugih ljudi moja devojka zna za njega, tako da nema frke da li će klinci da smaraju :)
Ma, napraviću lažnjak, Gonzalese. Ja ne gajim Fejs inače, al' sad ću da iskonstruišem nešto tipa "NAJVEĆI FAN ELITNIH DRVOREDA" :) Ubacim par slika na profil i postujem nekoliko "pesama" i to je to!
Iskusno, još ćeš navatati par klinki, opasan si ti. ;)
selenijum
Kako se uvijek potrefi da zajebavate narod kad ja nisam blizu kompa. PU!
Oplakah maloumnjak, i ja će ga mećem na profil.
Малоумњак је тако јебена победа да је то неописиво. Просто не могу да верује шта се дешава у мозгу те малоумнице. Вероватно пречесто падала на главу кад су је као бебу испуштали из руку па су остале трајне последице.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
hahaha
Profe prijatelju, druže, brate hteli smo samo da ih trolujemo, ali to je prosto nemoguće jer su ultra glupi. Onda smo samo rešili da ih zajebavamo, mada smo za to morali da se spustimo na njihov nivo inteligencije. Ali nema veze zanimljivo je :)
Ma preuredite joj tu sliku Šporeta u gej verziju šporeta, ako se ikako može. Sve drugo može da je povredi, ali ne i da je povredi! :)
Vid'o sam, tebra, niste uopšte loši ;)
Ajd' možda bacim nekog prozivku, al' da znaš biću kao "njihov" lololo :)
Одрадио менијесамодосадно, ако на ово циљаш
http://www.dodaj.rs/f/3X/My/Cv2ZxLW/elitnigejevilolo.jpg
nije mi jasno što se hrvatske devojčice lože na njih. ponekad pomislim da su elitari stvarno popularni van kao i ovde recimo....NOT!
Profe samo nam reci koji ti je nik da se neko ne bi istripovao da te napušava.
Ajde ko je admin nek okači ovu sliku na zid grupe.
Нек покачи све, а за ове ове са народњацима нек напише нешто фазон ''ово су слике преобраћених'' лоло
Ma nema frke Profe, ovaj profil na kojem sam ja mi služi samo za VOS. Jedino od drugih ljudi moja devojka zna za njega, tako da nema frke da li će klinci da smaraju :)
Iskusno, još ćeš navatati par klinki, opasan si ti. ;)
Stože Prof ti bečka škola lololo
Sele pridruži nam se, klinci su zastrašujuće glupi, ne može čovek da ih troluje na klasičan način. MWA, MWA LOLOLO
Малоумњак је тако јебена победа да је то неописиво. Просто не могу да верује шта се дешава у мозгу те малоумнице. Вероватно пречесто падала на главу кад су је као бебу испуштали из руку па су остале трајне последице.
Će se pridružim večeras, sacam malo nesposobna :)
Će bidnem Milojka Koprcak, tak da znate.
HAHAHAHHAAHHAHAHH KBO-OVE SLIKE!
Milojka Koprcak, kakvo sexi ime lololo
O jebem ti sve sad naletjeh i na
Umnjaci, decxhko, zasht0 ste maleni?