Elitni odredi

1. Сад чекао другу смену да дође из школе.
    Пошто иде викенд сад ће да нам масовно дођу n@foor@ne m@we што им је мото: n@w1k0 s@m j@ n@ n0tjn1 zx1w0t! d@nju sp@w@m @ loodoojem n0tju!

2. Sad će druga još malo, a onda kreće kočenje. Ja počeo ponovo da se objašnjavam sa onom Kroasankom što sam je prekrstio u Bernardinac lololo

3. AJ NADRKANI MANIJACE IDI NAPUNI SUDOPERU VODOM PA SKOCI.... KAKVIH IDIOTA IMA ...NISAM VEROVALA !!

OPAAAAAAAAAAA

4. Peškir sve su inventivniji lololo

5. OVAKO KAO JEDAN OD VELIKIH FANOVA ELITNIH ODREDA,ZAHTEVAM DA SE SVI ORDEDISTI UJEDINE I DA UKINEMO OVU BOLESNU STRANICU,A ONI NEKA SE NADJU NA MESTU DA MI NPR NAPRAVIMO STR TAKVU ZA NJIHOVE NAJ-PEVACE...PA DA VIDE STA JE TO...I AKO SMO MI SAMO NEKI BALAVCI LUDI ZA NJIMA,ONI NAMA ZNACE MNOGO,DIZU NAS SA DNA I POMAZU U NECEMU STO VI NE RAZUMETE..TAKO DA PALITE DEGENI I MORONI BUDALE JEDNE NE OBRAZOVANE!!!

ODREDISTI SAMNOM STE? :*

Ovo je nestvarno hahahahahahahahahh

6. NADMAŠIO SAM SEBE :D

Elitna stoka

ne znam da li da ti pričam zbog čega sam otvorio ovu stranicu

Сузана Макарић
    18 minutes ago
    Сузана Макарић

па ајд' сад реци
    Elitna stoka
    18 minutes ago
    Elitna stoka

to je samo iskušenje , bog sve radi sa razlogom

Шта поцијепао ти је хаљину?

Поломио ти барбику?

ovako

moja tetka živi u beogradu

i ima sina koji ima cerebralnu paralizu
    Сузана Макарић
    16 minutes ago
    Сузана Макарић

Не,узео ми је брата,најбољег пријатеља и оца!јел потребно још нешто?
    Elitna stoka
    16 minutes ago
    Elitna stoka

jednog dana taj dečko je bio u parku u naselju sa mojom tetkom i neletili su na relju

Elitna stoka
    16 minutes ago
    Elitna stoka

ovog idiota što sada glumi nekog dobricu

tada je bio u teškim govnima drogirao se i družio se sa lošim ljudim

ljudima*
    Сузана Макарић
    15 minutes ago
    Сузана Макарић

и шта је било после?
    Elitna stoka
    15 minutes ago
    Elitna stoka

stali su pored tewtke i milana i počeli da ih vrijeđaju on i još 2 majmuna

kada je tetka krenula da pozove policiju relja se popišao na jenog sina i prijetio da će ih pobiti na spavanju

već dugo planiram da prebijam tog lika ali ne mogu da mu priđem jer ima pare da plati da ga čuvaju
    Сузана Макарић
    14 minutes ago
    Сузана Макарић

Стварно?

Па жао ми је тог дјечака...Али ништа добро се од Реље није моглно ни очекивати
    Elitna stoka
    11 minutes ago
    Elitna stoka

sada kažu da se promijenio i da nije toliki smrad , ali valjda si upućena kakav je kreten bio

Nažalost Milan više nije sa nama bog ga je odveo na bolje mjesto ali sam se zakleo da ću osvetiti to
    Сузана Макарић
    9 minutes ago
    Сузана Макарић

Ја знам да се Реља прије дрогирао и да је имо проблеме...Али мсм не знам шта да ти кажем..Никад нисам ни помишљала да је толики дебил
    Elitna stoka
    8 minutes ago
    Elitna stoka

нас је двојица админа на овој страници

то ми је баш добар друг

Милан је био најдивније створење

Ne znam šta da ti kažem , malo sam se skenjao , mislio sam da će ova stranica bolje funkcionisati ali ne može da popuni prazninu koju imam u svojoj duši

Сузана Макарић
    5 minutes ago
    Сузана Макарић

Па Реља је сад на врху,њега заболи курац да ли ова страница постоји или не!Кад има пара и људе који га чувају нико му ништа не може..А и кад би му се осветио,вјероватно неби било ни тебе сутрадан...Ал' опет не знам колико ти могу вјеровати...
    Elitna stoka
    about a minute ago
    Elitna stoka

Pretpostavljam da mi ne vjeruješ , jer ni sam ne bi povjerovao u ovakvu priču da se nije desila nekome koga sam znao . A jbg kada živimo u takvoj državi gdje su narkomani i kriminalci idoli djeci ne mogu da očekujem ništa bolje. A sveštenik mi je rekao da svi dobiju šta zaslužuju kod boga pa se nadam da kada mu dođe sunji dan neće imati te pare da potkupi vrhovnog sudiju. Ostaje mi samo da se molim i probam da mu oprostim, ko zna možda jednog dana u dubini duše shvati šta je radio i koliko je ljudi patilo zbog njega...

7. Auuuu KBO milu majku si ojebao, ako je ova stvarno popušila čitavu priču o tetki i njenom sinu neka ide na lečenje u roku od odma :)

8. ili je super trol ili je super retard pošto djeluje kao da se primila , sada joj pokušavam utjerati gospoda u srce :D

9. Vi im mozete samo ljubiti pod na kojem su prosli,jer zapravo Ne postoje toliko Bolesnih Ljudi..

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAAHHAAHHA

10. ili je super trol ili je super retard pošto djeluje kao da se primila , sada joj pokušavam utjerati gospoda u srce :D

Neka se povinuje Ipčetu boguocu lololo

11. Значи ниси невина

колико рече да имаш година?

Ako ti metnem kurac unutra ima da postanes andjeo, velika doza sperme po trepavicama ce da te pobeli, kao iz raja da si izasla.

12. Sada si već počeo da je pozivaš na ozbiljan blud :)

EDIT: Izgleda da imamo konačno i jednog dečka spremnog da brani Elitne gejeve

13. Peder ti tata sto ti mamu vata!

Sjajno!

14. strasno i ako vam se nesvidjaju priznajte da imaju dobre pesme

Ova rečenica me je oduševila pre par minuta :)

15. Ne nisu hteli da prime tolikvog morona jer su se plasili da ih ne zarazir sa budalastlukom.

16. Чекајте, бре! Зар су стварно ови Елитни педери неко битно мудо у Београду и да имају јаку заштиту? Ако су кримоси, није грех елиминисати их! Па и јаче од њих је појео мрак. Ако су толико јаки што нису ишли у у праву војску? Не, то су пичкетине које вероватно знају да машу утокама само да би импресионирали клинце и клинке, а кад би их терао да оду на Косово да рокну неког Шиптара, усрали би се.

17. Nisam u toku, o kojoj temi je reč tj gde to sprdate te klinke?

18. ма ко маше утокама ликови певају геј реп музику

19. Fendere ma kakvi kurčevi kriminalci. Onaj Relja je sa Novog Beograda, kao imao je teško detinjstvo, tukao se, pa su ga izboli nožem i ostale pičke materine, a sada snima spotove sa preskupim automobilima i glumi nekog repera. Obična mala pizda.

EDIT: Inače, upšravo sam pročitao da je onaj drugi vilenjak Wonta slikar čija je slika izložena u (pazi sad) u Luvru jebote. Ma da li je moguće da neko može da poveruje u ovo:)

20. Gonzo, gde se prepireš sa tim Hrvaticama, u inboxu?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.