Prijava

Da se plus-minus, broj datih i ono pored njih što stoji postavi isto na kraj definicija da ne bi skrolovali gore-dolje da bi ocijenili. Ušteda vremena i manji zamor kažiprsta.
Ovaj predlog sam milsio, tačnije morao sam da ga smislim jer sam sedio na vece šolju kad je neki džiber prođao sa kabriom na koji je bio spušten krov zajedno sa prozorima i puštio do daske Pink Floyd. Ja sam instiktivno pokrio rukama uši i kažem sebi "Ne mogu ovako da stojim u ovoj tišini, aj da pokušam da razmišljam o nečemu" i voila, eto ga vrh predlog. Dobro možda nije vrh ali je tu neđe pri vrhu hahaha...

Da.

I Kajzena boli kurac, sacam se čuo snjim.

Meśo, nije loš predlog, mada je bilo i mnogo boljih, pa nisu usvojeni.
Podržavam svaku inovaciju na sajtu, ali kao što znamo, gazdu zabole...

OPA LIBO RACKU STAJL!

Podrzavam predlog. Ali gazdu toliko boli kurcina za ovo...

Samo zatrpavate predlozima a niste svesni da Kajzen radi na poboljšanju sajta pa nema vremena da se bakće tim sitnicama. Verovatno ih ima na umu i nešto je izdvoio ali ne želi da se javi dok to ne sprovede u delo.

Reko bi covek da si iz Crne Gore

manji zamor kažiprsta.

Skroluj srednjim, kao ja, znaš kako je eeeextra!

Вучица је Каизен

Kajzena boli kurac.

Hm...analogno ovim rečenicama dolazi se do zaključka da Vučica ima kurac. Izvini Vučice, ali zaista ispada ovakav zaključak :)

Da, daaaa, ovako pred kraj radnog vremena mi se desi i da odem mnogo dalje...katkad i levi klik obavim srednjim prstom. Anarhija na mišu!

Da jebenu palčinu imaju samo oni sa jednom odabranom iz neke kategorije, a sa dve pa do pet da imaju značku.

Znam, boli ga kurac ali možda ga i prođe.

Samo zatrpavate predlozima a niste svesni da Kajzen radi na poboljšanju sajta pa nema vremena da se bakće tim sitnicama. Verovatno ih ima na umu i nešto je izdvoio ali ne želi da se javi dok to ne sprovede u delo.

Хахахаха, браво.

Mislim, to mu dođe logično objašnjenje. Mada i ono gore što si okačio ima smisla. :)

И ЈЕБЕНО УВЕСТИ ОВО

http://fotkica.com/imgs3/1_54192188_Untitled.png

Замолио бих х8ере да не кењају како имам дугме хоум на тастатури које би ме враћало на вр' стране јер коме је за име Бога лакше да користи то?

Које сте ви пичке јеботе. Толико сте лењи да вас мрзи да скролујете мишем. Па није то цепање дрва или копање да је толико тешко.