Predlog: Gore-dolje

1. Баш зато што није цепање дрва или копање треба да буде још лакше него што јесте.

2. И ајде, ко нађе последњи предлог који је Казан усвојио и спровео у дело, а да није старији од пола године и да није у вези са признањима, добија 100 плусева од мене.

3. Усвојио је предлог да поправи чет кад је баговало! И претраге обе кад су престале да раде.

4. Samo zatrpavate predlozima a niste svesni da Kajzen radi na poboljšanju sajta pa nema vremena da se bakće tim sitnicama. Verovatno ih ima na umu i nešto je izdvoio ali ne želi da se javi dok to ne sprovede u delo.

Људима је тешко да схвате једну битну чињеницу
    http://www.dodaj.rs/f/3k/iH/4j2biree/kajzenov-bol-u-kurcu.png

5. A iskreno i mene zaboli kurac za sajt :) Još zbog sajta i gluposti da se nerviram :)

6. Дрогирана Веверица
    Усвојио је предлог да поправи чет кад је баговало! И претраге обе кад су престале да раде.

Bag je hitan slučaj, ovo može da sačeka... jedno 50 godina. :)

7. То је само поправка, неш бити лајкован.

8. Ja sam mislio kad su Naprednjaci došli na vlast da će Kajzena kidnapovati i da će sajt propasti.

Hmmm. wait a minute.
    A za predlog, podržavam sve i svja. Nek se nešto dešava..

9. Вид стварно, нисам знао да је поправка чета и претраге уствари ПОПРАВКА. Фала што ми отвористе очи...

10. Оћу рећи да то није новитет.

11. mrsko mi je da tražim ali sam ovo već predlagao. čak se i Lullaby složila sa predlogom. podržavam iz sve snage.

12. И ајде, ко нађе последњи предлог који је Казан усвојио и спровео у дело, а да није старији од пола године и да није у вези са признањима, добија 100 плусева од мене.

Kaizen je pre manje od pola godine uveo da ti se refrešuje ovo vreme ("pre 20 minuta") dok si na stranici, kao što se to radi na fejsu.
    Samo sam ja to predložio pre više od pola godine.

13. Samo sam ja to predložio pre više od pola godine.

Јебига.
    А и то је срање, показује само време, не рефрешује кад се напише нови пост на страни.

14. kako vučica odluči....

15. БОЛИ МЕ КУРАЦ!

Иако нисам каизен.

meni svejedno...

+1

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.