Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kad kažem da je sređeno, onda je sređeno. Samo piće plaćamo kao i u svakoj drugoj kafani.
Натнат :3
Orgorg :3
Ne mogu, radim, mukica :-(
Samo gomilaš pare u slamaricu!
SAMO RADIS SAMO KUCE GRADIS BOLJE BICE AJ SA MNOM NA PICE
Избаци ме из онога "можда", бивствоваћу и ја у Београду, па ме ето... Проблем је новац, али биће за који дринк. Јебачу, контактираћу те, јер никога другога не знам, а Београд познајем к'о мушки рч - знам само 'де је станица и ништа више.
Računamo na tebe :)
На Балашевића се рачуна, ја долазим! :-)
Svejedno.
Nego, ako nikoga ne poznaješ, predlažem da poneseš neko obeležje...zastavicu, bedž...bilo šta.
samo idi ulicom i viči JA JEMEN - neko će da te pokupi ko Ninku u NS-u :)
Важи имењаче, ако будем ишо наћи ћемо се.
Понећу бркове, мислим да је то довољно. :-)
Moraš da se dernjaš JA JEMEN lolo
Лаже, то сам ја рек'о у НС-у кад сам налетео на њега и Јебача, па су ме тако препознали. :-Д
Opa, dobra bagra će da izbanjava. Ajmo, ajmo, još se prijavljujte. Mora makar 20 ljudi sigurnih da bude.
eto vidiš, znam da je neko vikao, a da su nekog pokupili - dakle, pali fora :)
Ја ћу вам мало касније јавити, не могу баш у понедељак.
Biće, Džoni, ovi "možda" se klate :))
За сада фина екипа људи је пријављена, биће лудоооо к'о на концерту Рикија Мартина. :-Д
Perhaps, možda i druga povedem sa sobom, loži se na Kornjaču dečko.