U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kk, pozvacu jos par ljudi onda.
šurnjaju i starosvaticu ću da smestim u klozet onda.. :P
čakec i ja možda dođemo maaalo kasnije, da znate, ne morate da nas čekate, naši smo si ;)
Nismo ni mislili :))))))
ahahaha da znate da nismo upali u neki šaht, da nismo zaglavili u kafanu pored, da ne brinete :DD
Nema kafana pored, nemoj ti da se praviš naivna :)
to s' tako kaže.. ^.^
vi'mo se sutra ;)
Овако. Да неко понесе лаптоп и на улазу ћемо да се идентификујемо тако што ћемо да се улогујемо на свој профил. Ко нема профил, мрш напоље маму јебем пичку!
Ne može. Svako ima po 50 duplih naloga, što znači da moš da povede još 49 ljudi sa sobom, samo da im kaže lozinke...
Nato samo mi reci da li se radi o Kornjači na Trgu Nikole Pašića (Prešernova klet nekadašnja), pošto postoji šansa da neću moći tačno u osam da budem kod Doma sindikata pa da znam gde da banem ukoliko budem došao kasnije.
Jeste Gonzo, ta Kornjača. Bićemo dole u onom kavezu sa rešetkama.
Do jaja je Jebacev predlog lolol.
realno,koji će moj levi ljudi na okupljanju?
ja vodim decu.
Ја немам дупли.
Hahaha eto prilike da se ponašamo kao životinje.
Ја немам дупли.
+1
Да се осећамо као на сајту, Гонзо.
Ja imam dupli i mnogo je dobar!
Av, av, av (ovo shvati kao potvrdan odgovor) lololo
Ja jesam dupli nalog.
+2 lolo