~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. MOLIM VAS da obustavite dovođenje ljudi sa strane, nema teorije da svaka druga osoba dovodi po nekoga, jednostavno - zatvoren je prostor, rekla sam da dolazi oko 25 ljudi i to je to.

2. Боље доведите неке Румунке него што доводите геј другаре.

3. kada bude bilo prolećno okupljanje svako može da dovede babu, kera i strinu.

4. A zašto ne strica? Mislim...šta je pa strina? Nikakav rod.

5. Јој што имам добру стрину, греота да причам каква је пичка. Видим је пре неки дан после три-четри године, пуца.

6. Да простите.

7. Da rezimiramo:
    Sutra u 8 uveče i koji minut ranije (bolje nego kasnije) čekamo se ispred Dom sindikata.

Babe i dede koji mogu da ostanu sami kod kuće nahranite keksom i mlekom, ušuškajte i pođite na okupljanje.

Članove bliže i dalje familije, prijatelje, simpatizere, komšije, studente na razmeni kao i leva smetala kojih niste mogli da se otarasite možete povesti pod jednim uslovom: nijedan Vukajlijaš ne sme biti tom prilikom uskraćen za samostalno mesto na klupici, kriglu i neometan pristup pepeljari i klozetu.

Kerove nemojte voditi, kasno je.

Imam ja fotoaparat i verovatno ću ga poneti ako se setim.

Ništa, to je to, vidimo se sutra! Naspavajte se, okupajte i obucite čiste gaće.

8. ne zaboravi fotkati natnat, da se smijemo pijanim facama i staklastim očima :D

9. а јбг, хтео сам да доведем фамилију да их упознате :/

10. Sve može, ali čiste gaće jok. To nije u svetloj srpskoj tradiciji i ne može se ispoštovati lololo

Kurajberi dolaze!

11. E Džoni, bar okrenite gaće. Može?

12. Џаба ми што ћу да обучем чисте гаће кад ћу их усрати до Београда.

13. e džoni, de su one fotke iz romatike pre par nedelja?

14. Moram li da se tuširam?

15. C. Ima u Kornjači topla voda u WC-u pa ako baš bude potrebe, ti se plakni.

16. Откад се пере пред окупљање? Није то то..

17. e džoni, de su one fotke iz romatike pre par nedelja?

Nikako da ih Ela prebaci na komp.
    Evo obećavam da ću na VOS-u najkasnije sutra popodne da ih okačim.

E Džoni, bar okrenite gaće. Može?

Ne možemo, okrenuli smo prošle nedelje lolololo

18. Ja samo pitam, iz kurtoazije. Svakako nemam tuš u stanu.

19. E a to sam rekao, nisam ga ja zvao, sam video covek.

20. Sad sam bila u Kornjači da pijem kafu i mogu vam reći da sam onako odakativno procenila da može da stane stotinak ljudi, oko 25 može komotno da sedi, pa plus svakome po jedan u krilo...ako svi drže svoje čaše u rukama na stolove može da legne po osmoro u jedan red (ima dva velika stola)...između može da stoji 15-ak ljudi, još po neko uvek bude u klozetu..
    Ma komocija!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.