Svaka ima neku drugačiju atmosferu. Meni je ova moja nekako domaćinska, valjda zato što uglavnom idem preko dana na kafu ili klopu, a ona na Kosančićevom vencu je potpuno ludilo...
Jbg, ja bih došao, ali me stid, gde god odem, popijem malo pa se pa ničega ne sećam. Ne zato što sam bio mnogo pijan, nego valjda mi mozak tako naštelovan... A nemam mnogo kontakta sa svojim unutrašnjim Mr Hydeom.
To je Džoni onaj lokal u kome je ranije bila "Prešernova klet". Meni preko puta posla, idem baš često.
Ja banuo par puta, videh sektalike pa sam izašao brže-bolje.
Ali moguće je da ne mislimo na istu Kornjaču lolol.
Ne znam Mančestere gde si ti to bio...
Ја највише волим ону у Господар Јовановој/Јевремовој, нисам сигуран, некако ми је најготивнија атмосфера... Поготово доле у подруму.
A-ha sad znam koji je lokal.
Боли ме курац, ја ако дођем, долазим у дресу.
Dobra je kornjača al im je domaće pivo govno lolo
U ovoj nisam bio, uglavnom idem u onu ispod Kališa al kornjača je kornjača.
Пиво кида, једно од јачих домаћих пива што сам пио по пабовима.
Svaka ima neku drugačiju atmosferu. Meni je ova moja nekako domaćinska, valjda zato što uglavnom idem preko dana na kafu ili klopu, a ona na Kosančićevom vencu je potpuno ludilo...
Jbg, ja bih došao, ali me stid, gde god odem, popijem malo pa se pa ničega ne sećam. Ne zato što sam bio mnogo pijan, nego valjda mi mozak tako naštelovan... A nemam mnogo kontakta sa svojim unutrašnjim Mr Hydeom.
valdemare, vidi pod #1 ;)
http://www.cracked.com/article_20177_5-shocking-side-effects-foods-you-eat-every-day_p2.html
Ja dolazim ako će doći Fejz i Marv
Lemajić, možeš li ti da se setiš koliko nas je onda bilo dole u "Kornjači"?
Aghhhhhh.... Ovolika količina šaljive popularne psihologije preti da me učini veselijim i boljim čovekom... Must... resist...
ајде не зајебавајте, одакле мени ципеле? долазим у чизмама за пецање !
joj nato, neam pojma. kolko mi se čini na jednu klupicu je moglo da se skarabudži u proseku oko 4 dupeta, a bilo osam klupica... ako se ne varam...
Е упишите мен, тек сад видех линк у мом инбоксу
Ако будем био у Београду, долазим, тако да ме тури на можда гомилу
долазим првим летом.
сретен