Duvan

1. Probaću pobratime, nema mi druge.

2. Друм плави није лош исто, Ван Нел је добар, не знам је л има код нас Пуебла, она није лоша ал је пресув дуван јер је органик непрскан и те муње.

Опет ми затрпан пост, Курајбер ако види ово нека погледа претходну страницу да ми појасни нешто.

3. Е да, може и тако, а може и пвт да се пошаље, заборавио сам на ту опцију лололологлупсамлолололо

Друм плави је блажи а и вирџинија није пуно јака а "мека" је.

4. TO! Jako, ali i meko, ako me kapiraš, to mi treba:)
    Ko kafa bez šećera, gorka, ali ne jaka, takvu volim

5. Голден вирхинија ондак побратиме, онако мекана и свилена ал' кад зачадиш једну убије ти жељу за дуваном у следећих сат времена, комбо уштеда :Д

6. Sere ovaj za goleden virdziniju! Ne vredi te pare, jest kao jeftinije al dobijes manje na gramazi. JEDINO dobro kod golden virdzinije je to sto ima dobru kesicu (sa onim plasticnim (ko sa gandza malih kesica)) varom.

Pušim prvenstveno plavi L&M, pa onda crveni Winston, plavi Filip Moris,

Ja sam pre duvana pusio plavi vinston, a cigara alternativa kada ga nema mi bio plavi filip moris. Preporucujem, svetlo plavi drum (rucno motan) ili domingo vanila (iako svi pljuju domingo).

7. sve dolazi u obzir muss, dok ne nađem šta mi odgovara

8. Pre par godina dok nisam bio ovako mrzljiv motao sam Samson. Tada mi jacina nije bila problem a sada mi se desava da i od plavog danhila krljam po pola sata. E sad posto na otrov mesecno bacim oko 10000 din a nemam bas na bacanje, mislio sam da opet pocnem da motam. E sad me interesuje koji je najblazi duvan na trzistu? Video sam da ima neki u metalnoj kutiji (zaboravio sam kako se zove), od 100 gr i kosta 2300 a to mi nesto mnogo.

9. od 100 gr i kosta 2300 a to mi nesto mnogo.

LOL
    PLJACKA!

10. Muss a jebem ga u Svetosavskoj sam bio neki tobaco shop. Ne bi rekao da deru jer im je Monte Christo5 620 din a svuda je oko soma

11. Дебели пацове види се да ниси жаргонски упућен, прави продавци најмангупи целе празне цигаре називају "филтери" . Иначе, кој пенис би неком требали само филтери па још обојени ☺ ?

12. прави продавци најмангупи целе празне цигаре називају "филтери" .

Jeste al na pijaci. Mile najmangup sto dovlaci iz Bosne, tako zove

http://www.smokeitandmore.com/images/products/smoking%20filters%20slim%20120%206mm.jpg

13. Gde u Beogradu kupujete Virdžiniju?

14. Gde u Beogradu kupujete Virdžiniju?

Zla-Zla štek
    U pasažu između Čika ljubine i Knez mihajlove
    Kiosk-supermarket.

Vajte, ti si matematičar po pitanju pušenja, reci mi koliko bi me pušačko zadovoljstvo koštalo?

Imaš post na prvoj strani, piše sve :)

Inače, nakon mesec dana, shvatio sam da je bolje motanje sa Flopom nego sa filterom.
    Zašto?

sa Flopom imaš lepši ukus(ako pušiš Domingo vanilla kao ja i hoćeš da osetiš "nešto" I posle purnjanja nije strašno. Ruke se ne osećaju tako puno.

Dok sa usranim filterom, Smrdi ti ruka,smrdi ti noga,odeća,kosa,Umnjak i fazon zdiba ti iz usta kao da su kremirali kubik jevreja.

15. Preporuka: prestao sam da kupujem filtere. Koristim flopove koje pravim od bilo kog kartona koji imam pri ruci. Mnogo je bolji ukus!
    edit: ovo što kaže vajt

16. Domingo Natural, tamno plavo pakovanje, uz svetlo plavi Drum najbolji duvan kod nas na trzštu,a probao sam ih sve osim Puebla

17. Изашао Малборо дуван, мало је рећи да јебе, јебе обилато, убија колико је добар. ВРХСТРА! А цена стандардна.

18. Изашао Малборо дуван, мало је рећи да јебе, јебе обилато, убија колико је добар. ВРХСТРА! А цена стандардна.

Jel ima po Beogradu? Ja nisam video. Sad purnjam uglavnom ovaj domingo natural što peaks kaže, a uzeo sam da probam neki domingo negro, braon pakovanje(nisam siguran da li se tako zove). Sviđa mi se ukus ali mi je ipak za nijansu jači tako da mi ne leži. Sad me zainteresovao pacov za marlboro...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.