Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji puše Davidov, ono suvo ko pička Lee Kiš, a pritome nikakav ukus.
mislim na kent da je zakon ne na marlboro, meni je bolji meki kent od marlbora grckog..haha da davidov pa davidov magnum cisto sranje
Probao si pičku Lee Kiš?
ne, furam sa zricom markovic bolje placa
Apofise Magnum jebe bas
Jesam, išao na neki šahovski seminar u Ljubljanu, naletim na nju olešenu, ispostavilo se da gotivi oniže proćelave intelektualce, s tim što je provalila da sam malo priglu, pa se nisu ispunila sva tri kumulativno postavljena uslova da bih kundačio, što nisam ni hteo na prvom mestu.
sad se ljudi loze na sobrane, to nisam pusio
E, Kosmajac, Magnum je skroz druga priča, samo što je za moj ukus dosta jak.
Edit. Sobranje je go kurac.
Inace sve one obojene paklice, beli, plavi, zlatni picke materine to je go kurac... povecavaju prodaju kao sa cipsom sa ukusom piltetine, gljiva, luka i to
dva marlbora su bila, crveni i lajt, a onda je SZO donela odluku da se cigarete ne smeju nazivati lajt jer to stvara pogresnu sliku kod potrosaca da su zdravije... od tada, nazivima gold i ostalo stvari krecu nizbrdo
Inace u bliskoj buducnosti cigarete nece biti brendirane, sve ce biti iste boje bez natpisa...
Da, jak je kao crna zemlja
pa to je to, cigarete vise nemaju svoj identitet sad se samo dele na slabe i jake
magnum nisam pusio odavno jel jaci od zitana bez filtera?
Davidof gold je meni klasa od cigare. Evo njega teram godinu skoro. A klasik davidof ne mogu paklu da istrpim da ispušim, mada nisam ni probao godinama, možda bi mi sad valjao.
Od sobranja zlatni mi je korektan i onaj beli što je tanak kao tač marlboro, taj sam pušio nekih 7-8 meseci i i dalje mislim da je izuzetna cigara.
Mislim crveni meki marlboro je bez premca jbg samo sam u par navrata umro od njega kad se namesti da stučem u kafani paklu u tri sata pa ne smem sad da mu se vratim.
https://s10.postimg.org/f5ji4qvex/french-cigarettes-and-wine-_BY4_WYR.jpg
Ovo
E ono što je bokser rekao za bosanski marlboro, pričali smo o tome već, to je verovatno jedina stvar koja je bolja u bosni nego ovde. Ili sam ja tad istripovao nešto, ali bukvalno mi je bio klasa za ovaj naš.
Crni Sobranje, skupili drugar i ja pare u srednjoj, obrnemo novčić kome će paklica, krenuli da podelimo pljuge, ispadne jedna cigareta u baru, oboji se bara u crno, samo se pogledasmo. Posle zadimih jednu, jako, suvo, ko da vučeš iz varburgovog auspuha. Onako je vizuelno samo lepa paklica, za pozeraj, jedinu lepšu paklicu ima Džordž Karelija.
od jugoslovenskih ovo je zakon.covek pusio 3 kutije dnevno filtera 57, umro u 97 god
https://s10.postimg.org/smggnrimx/250px-_Filter_57_Cigarettes_Full_flavour.jpg
Ma tripujes jbg jedva cekas da izgori da zapalis sledecu
Iz Njemacke Marlboro je ocaj