Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
У средњој школи сам био 7 дана на пракси у једној пивари...
Е, то је посао!
Kupio bih neki postojeći internet-radio i puštao muziku po svom izboru, pa kome se sviđa-sviđa. Mislim da bi to mogao da radim do kraja života, a da mi ne dosadi. Jeb'o život bez muzike.
Ja bih držao neki bar blizu plaže, i plus da imam jedan deo plaže gde su ležaljke pa da mogu ljudi da leže i da budu posluženi. Nedje u pripizdini tipa Maldivi, gde ne može svakakva mraka da dodje. Radile bi mi neke dve prsate konobarice, domorotkinje i naveče raspalimo svirku na plaži. Al ništa metal, tehno i ti kurci. Nego laganica, obična gitara i logorska vatra.
Ako bude bilo potražnje iznajmljivo bi ljudima pedaline, daske za surfovanje i tako te stvari.
Спортски коментатор, критичар хране, фудбалски менаџер... цепање дрва је исто добро, најбоља физичка активност икада. Или они из света компјутера што тестирају игрице. Професорисање енглеског ме исто вероватно никад не би сморило.
СЕЛЕКТОР РЕПРЕЗЕНАЦИЈЕ
Kupijo bi dva lokala u centar grada i živeo bi do kraja života od kiriju.
и капетан неког трговачког брода је супер занимање.
Ih jebote koliko bi ovde ljudi htelo da bude kapetan trgovačkog broda lololo
ja bi voleo da budem bibliotekar - da me plaćaju da čitam...
e,to je i meni posao iz snova, samo kad bi se dobro plaćao, bilo bi savršeno :)
Ja bih otišao u Australiju i otvorio privatnu agenciju "NAKED POOL CLEANER".
Radio bih k'o prodavac u sexy shopu, da imam uvid ko se bičuje, a ko opšti s lutkama na naduvavanje.
Ja bih bio urednik nekog nedeljnog lista, ili šta ti znam, vlasnik izdavačke kuće. Pre ovo drugo.
Е да, животна жеља ми је да будем генерални секретар негде. Најрадије у вољеном фк Црвена Звезда.
Možda najpre pripadnik neke leve terorističke grupe. Zadužen za teoretisanje, ali da učestvujem u važnim akcijama. Da umem da upotrebim pištolj, snajper, eksploziv, ali da znam i da se obratim medijima.
Upisao bih onaj fakultet u Nišu.