Prijava

Овако, можда би људи помислили кој се курац ја мешам ал није у реду да туђе идеје људи користе као своје нити да то раде организовано и да на то нико не каже да је неправедно него да сви овде дају плусеве и вичу ахахахаха поцепо сам се и да шерују по фесју.

Реч је наравно о постеру "А где је печат"

Момак је направио постер, урадио га лоше у пејнту и после је модератору пало на памет да неко одради слику и пошаље момку да он направи поново. Свакако лепа идеја. Ал нестрпљење да се аутор улогује је довело до тога да неко други, наравно Френки Вилде, маг фотошопирања уради слику и добије дозволу за стварање другог, потпуно идентичног постера са истим смислом и на то добије 1000 оцена на сајту и тренутно 2.2 хиљаде лајкова на фејсу, све то на конту ТУЂЕ идеје. Док оригинални ОБРИШУ.

Касније се дешава следеће, да момак дође на сајт и остави коментар следећи

babic84ns

Kako je moguce da ja napravim prvi ovaj poster i da moj obrisu, a ti uradis skoro isti i udjes u odabrane?

На шта му Френки мртав ладан одговара са копирањем поста који је оставио модератор у коментару

Frankie Wilde

Idejni tvorac postera je http://vukajlija.com/recnik/autori/38858. Medjutim, uradio je to fuš. Pa je autor Frankie napravio lepsi fotošop. Pošto se autor babic nije logovao, dozvoljeno je autoru frenkiju da napravi isti.

о тиме одјебе лика на фазон "модератор је реко, јеби се"

И сад, момак ће се жалити или можда и неће, можда му се јебе за вукајлију и то, ал мене интересује следеће.

Јел овде на овом месту које је било скупина људи који СВОЈУ креативност остављају ту и њоме граде сајт, могуће да неко твоје идеје краде и на конту њих прави неку рекламу и то у дилу с модераторима?

Мене интересује ваше мишљење о овоме.

Ја први сматрам да је ретардирано красти туђе идеје и да никад не бих дзволио да моје идеје неко користи да конкретно на овом сајту направи од њих своја дела.

Мус јбга, није ништа лично, само ме интересује зашто сте ово урадили, и зашто нисте сачекали, јбга?

Trebalo je da sačekaju. Stvarno nije u redu, pa šta ako se čovek nije javio za 15 minuta? Ko da mora da se odabere poster odma?

Nisi bio tu, a da si prečešljao temu o pečatu ili video musašijev post na tom posteru, shvatio bi. Znači hteo je da ga odabere, ali je bio retardirano napravljen, rekao je da ga neko drugi napravi i da tom dečku, ali dečka nije bilo, pa je musaše ovom frenkiju odabrao uz to pominjući prvog autora i davajući mu reklamu. Inače ko da je bitno, skor postera ne utiče na rang autora. I na kraju, koliko je bilo sličnih/istih postera/definicija, ali se ne skida iz odabranih neki koji je kasnije nstao/la iz prostog razloga što je bolji od prethodnog.

и што је најгоре лику је то први постер у 2 године од како има налог.

Стог сена да си ти прочито уводни пост не би морао да напишеш исто оно што сам ја реко у њему.

А што се тиче овога "pominjući prvog autora i davajući mu reklamu", какву му то рекламу даје, момак има 0 0 0 дефке, постере, реакције?

Pa koga zabole, prvi poster u dve godine i sad treba da mu odaberu, ljudi imaju po 300 postera neodabranih. A i napravio je govno, ono nije moglo u odabrane. I šta bila bi fora da dobije odabran, a zapravo ga Frenki napravio na inicijativu musašija i nas ostalih sa teme. Koji kurac?

Фејзе брате, признај да ти је то дупли налог па ти криво. Мус је тражио на теми да одрадим слику и ја одрадио, касније рекао да могу направити постер, и ја пошто сам жељан одабирања и доказивања, одмах сам то урадио.

Стог сена, не бих да те вређам ал ти очигледно не умеш да процениш шта ја питам овде. Главно питање је, следеће

Јел овде на овом месту које је било скупина људи који СВОЈУ креативност остављају ту и њоме граде сајт, могуће да неко твоје идеје краде и на конту њих прави неку рекламу и то у дилу с модераторима?

Pa, slazem se sa tobom... Meni je bilo malo glupo kada je taj poster odabran koristeci tudju ideju a mi koji smo ceo dan tu objavljivali slike smo samo sve to lepo ispratili... Mislim, bila je zajebancija svo vreme, ideja tog autora (babic84ns) je bila poprilicno dobra, ocajno je uradio svoju sliku i posle je poster zbog toga izbrisan kako bi se uradio novi... S obzirom da se nije javljao neko vreme nakon sto mu je uradjen poster odabran je ovaj sad, ali sve je ispalo nekako tuljavo... Pritom, mislim da je bilo boljih ideja za poster na temi (poput onog sa papom, Stivenom Hokingom i gomilom objavljenih pre) koji ako se i pretvore u postere nece moci da budu odabrani jer je jedan na tu temu na ovaj nacin usao u odabrane...
Na kraju, da se vratim na (valjda) pravu temu ovde - mislim da je autoru babic84ns nacinjena nepravda i sve je ispalo trulo... Ipak, ceo dan je bila super zajebancija sa slikama tako da to ipak nece moci da pokvari sveopsti utisak...

Jesi li ti uopšte video original? Znači u obliku kvadrata njegova glava nalepljena na sliku, inače ta glava je bila kao u štrumpfa, tako mala, poster je bio nekvalitetan.
A to što lik ne može da napravi za 2 godine ništa dovoljno dobro da ne bude obrisano, to je njegov problem.

pazi ovako, meni se u rl desilo da mi neko mazne ideju a ja izvisim za posao - plaćeni posao. tako da kapiram kako je to kada se neko okoristi tvojom idejom.

ali.

ovo je vukajlija. who the fuck cares... nek babić napravi neki novi poster, pa nek mu taj odaberu, ili nek frenki uradi babicu neki dobar PS da ovaj napravi poster i modovi odaberu. po principu - ruka ruku mije.

Стоже сена, поента није у квалитету оригинала. Могао је мусаш да му пошаље слику у ПВТ и да му каже да направи нови кад види. Сутра или кад нема везе. Поента је да је френки вилде у дослуху с модератором украо идеју момку, а он се за дивно чудо јавио после сат времена и питао што је обрисано. Значи јавио би се момак, ето, за сат времена.

Fora je u ideji. Frenki je dobro kotiran ovde, boli njega kurac za još jedan odabrani poster ili šta već. Ne šaljemo ovim dobru poruku novim vukajlijašima. :proserava se i drži politički govor:

Стог сена, не бих да те вређам ал ти очигледно не умеш да процениш шта ја питам овде. Главно питање је, следеће
Јел овде на овом месту које је било скупина људи који СВОЈУ креативност остављају ту и њоме граде сајт, могуће да неко твоје идеје краде и на конту њих прави неку рекламу и то у дилу с модераторима?

Koliko vidim ovde se ne radi o ovom posteru, nego izgleda da imaš neku priču od ranije sa moderatorima pa si krenuo naširoko, od poente sajta i pravljenja dilova sa modovima. Gde ti ode... Čini mi se da ti je ova tema samo povod za neku raspravu koja može da se širi u raznim pravcima.

Kad su znali da obrišu poster "Bista Nika Vujičića", mogu i ovo!!!21

http://vukajlija.com/forum/teme/49599-a-gde-je-pecat-sizenje?strana=10#post_2250578

Хахаха фејзе изгледа те цара није научио како се добро тролује. Ево још ово, написао сам мусашију да он направи постер кад је рекао да се овај лик не јавља.

Nemojte srati, Frenki nema veze, napravio sam i ja tu sliku i još nas nekoliko, ali je njegov odabran jer je najbolje izgledao. Nikakve teroije zavere, dilovi, pičke materine.