Prijava

Prodje skoro cijeli dan od kako je Avvl otisla sa foruma, ponekad kao da je jos cujem

Ne razumem zašto se ponaša kao da je ovo instagram, zašto ulazi "čisto da vidi pvt-ove" pa onda malo kasnije opet uđe okači sliku, pa će staviti neki citat oko 5... Ovde nema ni lajk dugmeta jbt, ne znam kako je projektovala soc mreže na ovaj sajt

Jež je zaštićena vrsta u Srbiji, i ne može se posedovati - legalno. U slučaju da svojim postupcima prouzrokujete smrt ježa kazna je 28000 dinara. Pustite ga u divljinu.

Ja vas ništa ne diram. Našla sam Bocka i htela sam da negde podelim. Društvene mreže nemam i ne koristim. Ali baš vas ništa ne diram. Setila sam se ove teme, to je sve.

On je pušten. Samo svrati češće u moje dvorište, živim u prirodi. Niko ga ne dira. Dam mu vode i ide. Ali ga smatram svojim drugom. Životinje su bolje od ljudi.

Vrati Боска tamo gde si ga i našla i ostavljaj mu vode i neke hrane štagod da jedu ti ježevi pa nek se vraća tu na to mesto kad je gladan. I otvori instagram, ako malo dublje zakopaš naći ćeš tamo nekoga ko te razume i može da ti pruži podršku siguran sam

Pustila sam ga sinoć gde je i nađen. Sigurno ima svoju jazbinu u blizini. Ježevi ne šetaju po danu. Možda ga opet vidim večeras.

Јеж ан фас личи на људско биће више од већине других животиња. (И стопала су му слична).

Foot fetisheri be like: hedgehog feet picsss

Od tog ježa stopala
Mnogo su mi se dopala
Još više kada bi se oprala
Onda ježa kitim evrima, opala

Pacov je najinteligentnija, najljupkija i najsposobnija životinja.
Čovek je u nesporazumu sa njim.
Zašto?
Pacov izgleda kao mnooogo veća, opasnija i surovija verzija miša, a to deluje zastrašujuće i groteskno.
Žene vrište kad vide miša jer se nesvesno plaše da će miš postati pacov.
Da nema miševa (koje ja volim i mislim da treba da postoje), pacov bi bio najslađa i najsimpatičnija životinja na svetu i ljudi bi ga držali kao kućnog ljubimca.
https://youtu.be/RJA4IW_pkeo

Totally Irrelevant
Pacov je najinteligentnija, najljupkija i najsposobnija životinja.
Čovek je u nesporazumu sa njim.

Мука ми је од овога што пишеш, али да те обрадујем, пре тридесетак година била је на телевизији репортажа са једног имања у Србији, снимљени су пацови окупљени око лавора где их је сељак навикао да налазе храну: »Наједу се ко прасићи и остало жито не дирају«. Наш човек, наравно.

Ijao kakvo medeno stvorenje! Bože što je slatko. Krznavo, pufkasto, i što je najjače riđe. ☺️ To je neki bliži rođak Garfilda. ❤️

Ekšli, crvena panda je bliža tvoru prdonji nego mačku garfildu

Gnusni tvor prdonja