Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. 12 godina za redom mi sprdamo se s bedom!!!

2. ЈЕБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

3. SPRDAJ SE SA BEDOM, NE POMAZU NI NEDIDLJIVI FAULOVI!!!!

4. Krivo mi što me mrzelo da odem do kladže a hteo sam da stavim 300kiniti 2&Manje kvota bila 3.50 a granica bila 144. Sad ću pokušati da napravim neke pare pa da sve stavim na sledeću tekmu. JEBI LIMENKEEEEEEEEEEEEEEE

5. ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jes da zvezde nema, al vidim da je velikan FMP bez podrske na ovoj temi, pa reko da pomognem takvoj velicini..

6. I šta? Hoćete da sve bude gotovo u tri utakmice? ZASŠHTO NEĆETE DA SE SIGRATE SNAMA???

7. Posto su nasi rivali imali post u pracenju ovog plemenitog sporta od jedno 15ak godina, zelim da im napomenem da se finalna serija igra do 3. Ali pobede, ne poraza.
    Znaci 3x morate da date vise pojena od nas, ako hocete da budete prvaci.

8. Loša igra Zvezde, Partizan bolji, čestitam, svaka čast. Ima još da se sigra ;)

9. УУУУМИРЕЕЕЕЕ НААДАААА

10. Koja tragedija od drugog poluvremena o Bože Gospode bolje polo da igraju.

Nije tragedija, vec i vrapci znaju da se Partizan u trecoj cetvrtini ukljucuje punom parom. Trebalo je da bude 15ak poena razlike na poluvremenu kako bi imali dobre sanse za pobedu. Jbga, sta je tu je. Kad bi ovako sudjenje bilo uvek utakmice bi bile neizvesnije. Partizan definitivno ima sjajan tim, ali i mi imamo sasvim dobar tim. Nismo za dzaba dogurali do finala ABA lige.
    He, sad mogu da kazem slobodno bez prozivki da bi nama ovaj trofej vise znacio od ABA lige, ali od toga ocigledno nece biti nista ove sezone. Ako Partizan zadrzi tim uz par izmena imace jake sanse u Evroligi. Nama bi dobro dosao Boban Marjanovic. Sa njim bi se protivnici dobro zamislili pre nego sto bi usli u reket. Takodje i neki dobar plej bi bio vise nego potreban.
    Sve u svemu, iako je mozda rano za to, moram reci da je za nama odlicna sezona. Imamo 2 tima koja su dominantna u ABA ligi, bilo je dosta neizvesnih medjusobnih duela, ako se zadrze timovi bice ih i sledece sezone.

P.S. Trulo je sto se Dzoniju pokravio komp, nedostaju njegove reklame za Niveu na ovoj temi...

11. Dobro bre, budite ljudi iako ste Grobari, imajte milosti :)

12. Kad bi ovako sudjenje bilo uvek utakmice bi bile neizvesnije.

I naravno, tad bi sezona bila potpuno regularna, vi biste bili sampioni (mozda), i u Srbistanu bi se bolje zivelo. Do tad, jebiga, bolji zivot samo na RTS.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.