Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Dule tražio da se meč nastavi, Ćoki i Igor odlučili da je bolje da se ne igra više a precednik saveza rekao da su se svi jednoglasno dogovorili. Pošteno jednoglasno i Ćoki i Rakočević su glasali za prekid.

2. Došao Rakoč Đilasu i kaže: "DAJ DA IGRAMO SUTRA, ISPRAZNI OVO DOK NIJE KRV PALA!"
    I onda Điki ode do Ćokija i kaže: "Morel sutra?" a Ćoki veli "JAŠTA RADI, ROKA MOJ!"

Onda Điki reče: "PREKIDAMO!" pa su se sjetili da trebaju obavijestiti i Partizan.

3. Јел сте водили 15 разлике па нама одговара да се прекине меч ? Играли сте боље, шта, не разумем ?

Naravno da smo igrali bolje. Poč'o jednoruki da lepi onog vašeg invalida Rakočevića, a držale vas samo trojke sa deset metara. Kako bi vas onako fino stoka nabila sa 30 razlike do kraja ju ju ju ju ju

4. šomi ne budi smešan pa što su onda oni tražili da se nastavi sutra

5. Џони ај разумем ове лобање што после школе мењају сличице Конана Варварина, ал ти си брате зрео човек. Не разумем што се палиш оволико. Како може Звезди да одговара да се игра сутра, кад за три дана играмо против Улма ? Јел сте водили 15 разлике па нама одговара да се прекине меч ? Играли сте боље, шта, не разумем ?

Pa dobro Šomi što su onda vaš kapiten i predsednik mafijaš tražili prekid? Zašto ste radili protiv vas samih? Ne odgovara vam a cela Srbija čuje preko tv-a da mi nećemo prekid a da se Ćoki smeje i kaže da je bolje da se igra sutra i Rakoč koji to sve podržava. I ko je tu sad lud? Svi smo čuli brate, šta ćete sad i da nas pravite ludim?

6. Ko da vi ne znate da ste u evrokupu već ispali lolo
    Saćete još i pričati da je dule prekinuo meč a lepo se i videlo i čulo da su ćoravi i rakoč tražili sutra nastavak

Blago tebi...samo ću to reći...

Evo Dionisio je našao novi izgovor za njihovo pičkinjsko ponašanje. Sada im ne odgovara prekid.

Džoni, šta si ti hteo, samo mi to reci? Pošto si inače rekao da dobijam mail od "vrha", pa mi reci šta tebi odgovara da im reply na mail, šta tebi odgovara, da bude samo tebi puno srce...

7. http://www.dodaj.rs/f/R/uo/3YM8k1dG/zeka-fmp.jpg
    Priča se da je prekid nastao kada je zbunjeni Zeka, u dresu FMP-a, u jednom trenutku upitao koji su naši!!!

8. Ne brate cela Srbija je jasno čula al mi smo ludi. Njihovi navijači prave sranje i prekid namerno al mi smo poludeli. Rekoh već SMEŠNO!

9. Ово ће бити једини порнић у историји који је трајао 2 дана. Јеби, тј. јебаћемо цигане

10. http://memecrunch.com/meme/FAXV/ne-ide-nam-danas/image.png
    Hahahahah.

EDIT: USPEO SAM DA UBACIM POST SEKUND PRE ZAKLJUČAVANJA TEME!

EDIT 2: AUKURAC, BAG BIO!

11. А ЛЕБАЦ ЋЕ ДА ПОЈЕФТИНИ ПРЕКСУТРА

12. Svi smo čuli brate, šta ćete sad i da nas pravite ludim?

Ma nema frke, imaju oni uvek izgovor za to što su uradili i onda mejl iz centrale sekte i to je to.
    U principu taj izgovor ćemo čuti sutra, jer oni obično reaguju dan kasnije kada dobiju taj mejl od vođa grupe opravdanje 1989.

13. "Favorit za finale? Partizan. A protiv koga - svejedno mi je. Samo da ne bude krvi. Pošto se stvara takva atmosfera da se plašim da će biti svega i svačega. I prošle godine je bilo na ivici incidenta, mučno i ružno, a već se stvara
    atmosfera da neko želi da materijalizuje neke stvari, posle te velike gladi od prethodnih godina... Neko se trenutno oseća jak, a ničija ne gori do zore. Sve se plašim da ne bude stvarno velikih problema. Da ne bude posle 'evo, naknadno
    se pravi pametan', sad kažem. A neću dozvoliti nikome da na Partizan sikće, reži niti laje, bez razloga. Ali se plašim da će da bude ružnih stvari. Nadam se da grešim", rekao je Danilović.

05.02.2013.

14. Niko tu nikog ne jebe kako vidim, jeban je samo pošten svet koji se nadao da će videti malo dobre košarke. Međutim, kurac.

15. Koliko su jadni ovaj čović i rakoč.

16. Ocekivalo se da Zvezda spicka Partizana jedno 15tak razlike,al su se ispucali dobro protiv Radnickog pa veceras nije htelo da udje cak ni Rakocevicu,ne verujem da bi Covic prekunuo da je Zvezda vodila 10 razlike isto ko sto nije prekidao kad su u Nisu drmali kos Partizanu. Ne razumem ljudi koji su toliko pristrasni,Rakocevica,Lucica,Muslija i ostale bole jaje za navijace,al sve u svemu jebes kosarku kad i krupnom kadru vidis dva "mudeta" iz sveta politike kako donose odluke dal ce tekma da se zavrsi ili ne.

17. Eno, već je počela priča da je 'debela svinja' (Dule Vujošević, prim.aut.) tražila da se utakmica prekine :D

Vazda komendija s njima :D

18. DULE ZAŠTO SI PREKINUO MEČ LOLOLO

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.