Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Прекинута текма на 4:07 до краја 3. четвртине, наставља се сутра...

2. Hahahahaha umorio se matori Rakočević a i još ga sramota od one banananananačuge jednorukog Gordona pa zamolio Pantere/Limenke da prekinu utakmicu, mora da dođe sebi :D

3. Прељева колико трансферишете.

haha, objasni čoek :D

4. Kad Ćoki kaže gotovo, gotovo je! Pa zar sumnjati u reč ćoravog mafijaša koji je bio osumnjičen za ubijanje premijera?! Bože sačuvaj. Neka mafija uzme kup. Pokazali ste svoja muda večeras. Mudakca ustvari.

5. Šta se desilo sad, ne videh?

Ćoravi i rakoč prekinuli utakmicu

6. nasao sam neka 2 snimka.po pisanju novina sam mislio da ima i mrvih.ono,nista posebno

7. Video Čoki da neide danas pa mislio biće bolje sutra lolo
    Koji je govnar ovaj ćoravi to nije zdravo

Jesi ti normalan? Šta ti pišeš? Kako mu je bolje sutra da igraju, kad igraju u sredu Evrokup? Bolje bi bilo i da su izgubili a da su završili danas. Nemoj lupati!
    Naravno da bi bilo najbolje da su večeras završili, al šta ćeš...

8. Ćoravi i Igor pičke kažu ne smeju da igraju sad nego oće da se nastavi sutra, Đilas se trpa u prkno s ćoravim pa sredio to. ŠTO SE MENE TIĆE VI STE JEBANI!

9. Šta se desilo sad, ne videh?

Videli ne ide, pa prekinuli. Klasika. Mislili da ćemo da im damo valjda.

10. Како кењате, не верујем јеботе

11. Evo Dionisio je našao novi izgovor za njihovo pičkinjsko ponašanje. Sada im ne odgovara prekid.

12. Jesi ti normalan? Šta ti pišeš? Kako mu je bolje sutra da igraju, kad igraju u sredu Evrokup? Bolje bi bilo i da su izgubili a da su završili danas. Nemoj lupati!

Ko da vi ne znate da ste u evrokupu već ispali lolo
    Saćete još i pričati da je dule prekinuo meč a lepo se i videlo i čulo da su ćoravi i rakoč tražili sutra nastavak

13. Pa što su tražili iako su se naši protivili kad im ne odgovara? Što? Smešno.

14. Kolektivno svi koji krivi za nerede da l' bili moji grobari ili vaši ganci...
    http://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8

15. Ma šta se konkretno desilo? Video sam da Dule divlja, a da se Čović nešto vrpolji.

16. МА НЕКА ПУШИ МУРИЈА, НЕКА ПУШИ СВАКА УПРАВА, НЕКА ПУШИ ЦИЈЕЛИ НАРОД НАШ. ЈЕБО БАСКЕТ, ДАЈ ДА СЕ КУРЧИМО.
    ШТА СРАЊЕ НА КОСОВУ!? КО ГА ЈЕБЕ ОДОХ ДА ЛОМИМ СТОЛИЦЕ И ДА СЕ УЛИЗУЈЕМ ЋОРАВО-ДЕБЕЛИМ ПРЕВАРАНТИМА.
    МУРШ, НИКАДА ВИШЕ НЕЋУ ОТИЋИ НАВИЈАТИ! ХВАЛА ШТО СТЕ МЕ САСЛУШАЛИ.

17. Како господски прекињено. Инциденат решен брзо, ае сад мало да дискутујемо о томе да ли ћемо да прекидамо ил' нећемо, таман док се о'ладе играчи, а онда нам не преостаје ништа друго него да прекинемо. Одлично сте спречили да се ваше маторе дртине не вуку по паркету к'о црева у последњој четвртини, већ лепо сутра поново свежи улазе у текму. :Д

18. Џони ај разумем ове лобање што после школе мењају сличице Конана Варварина, ал ти си брате зрео човек. Не разумем што се палиш оволико. Како може Звезди да одговара да се игра сутра, кад за три дана играмо против Улма ? Јел сте водили 15 разлике па нама одговара да се прекине меч ? Играли сте боље, шта, не разумем ?

19. Ma šta se konkretno desilo? Video sam da Dule divlja, a da se Čović nešto vrpolji.

Učinilo mi se ko da je ovaj komentator rekao da je flaša bačena kod duleta

20. Ma šta se konkretno desilo? Video sam da Dule divlja, a da se Čović nešto vrpolji.

Pa nije bio parket po evropskim standardima valjda. Jebem li ga, bacili kalafonci neki dimnjak i kao on sjeb'o parket pa ne može da se igra. Smejurija.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.