Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. АЛИ МИ СУТРА НЕЋЕМО ДА ПОБЕДИМО ЈЕЛ ЋЕ СЕ ВАШИ МАТОРИ БАСКЕТАШИ НАДИСАТИ СВЕЖОГ БЕОГРАЦКОГ ВАЗДУХА А ОВАКО БИ ЦРКЛИ ОД УМОРА НА МОЗГУ У ЗАДЊОЈ ЧЕТВРТИНИ И ЛУЧИЋ БИ ЗАКУЦО ПРЕКО КАТИЋА КО ДАЛИНОВИЋ ПРЕКО САБОНИСА И НЕМА ВИШЕ, ГОТОВО, НАША БОБЕДА! СРАМОТА!

2. TOLE LOPOVEEEEEEEEE, JEBEMO TI SVEEEEEEEEEEEE

3. http://www.soskanal.net/wp-content/uploads/2011/02/pol-Nebojsa-Covic.jpg
    "I pošto je parket u lošem stanju predlažem da se meč nastavi na šljaci"

4. poserem se na navijanje...
    nekako bi sve te "navijace" prikupio na gomilu, pa pod puskama na radnu akciju, pizda im materina neizivljena i balava, decurlija neizdrkana.

5. срамота и за једне и за друге. дај боже да ово оде до челних људи у улеб-у, иако сумњам пошто их боли курац за наш бедни куп, и да нас лепо казне не само забраном изласка у европу на једно тридесет година, него да нам поскидају све обруче, и бандаше од бицикала како не би импровизовали обруче, да и након тих тридесет година не можемо да играмо. стока стоимајкијебемсвима, од овога ће једино да профитира онај марјановић сељобер што ће сад да му се излежавају по хотелима један дан више. мршупичкуматерину, не' да гледам наставак уопште, не занима ме исход.

6. jel' se pravilno kaže čekam te ispred ili izvan 'jezera'?

7. jel' se pravilno kaže čekam te ispred ili izvan 'jezera'?

Како год. Свакако у Језеру не можеш и да хоћеш лоло

8. Partizanovi takozvani ZABRANJENI navijači napravili svu jebu, kako bi privukli pažnju na sebe... Niti im ko zabranio niti šta, samo otišli sa juga. Dijabole.

9. cigani,cigani,za medalju ste,upadate u teren,bravo!!!

10. poserem se na navijanje...
    nekako bi sve te "navijace" prikupio na gomilu, pa pod puskama na radnu akciju, pizda im materina neizivljena i balava, decurlija neizdrkana.

+1000
    Jebote koji primitivci. Da sam neka vlast prvo bih resio problem sa navijacima i stoka neizivljena lomi one stolice i gadja miliciju bez razloga.

11. БАЦАЈ СТОЛИЦЕ! ДРМАЈ КОШЕВЕ! ЈЕБИ ЕМТЕЕСЕОВЕ!

Ма ово се и очекивало. Видите да је резултат у трећој четвртини после скоро 6 минута игре био тек 5:2 за Партизан. Изгледа да су играчи и сами више гледали шта се дешава на трибинама него што су обраћали пажњу на игру. Да је утакмица настављена и да се неки тим одвојио мало, навијачи оног тима који би губио би прекинули утакмицу.

Гледам сад коментаре Гробара на разним сајтовима. Неки су већ сами себе прогласили (м)оралним победницима, а нама честитају освојени Куп. (??????)

Кад сте отимали и играли непоштено, онда је то било у реду, а сад вам смета што ће се играти пред празним трибинама и мислите да је то намештаљка. Како год освојили Куп, брига ме. Циљ оправдава средство. И ви сте гађали Гуровића свим и свачим, вређали га до бесвести, судије су штитиле прво ону волину, Милојевића, против кога није смео да се свира фаул у нападу, а сва некултура оног вепра, Вујошевића, су и судије и сви у КСС сматрали нормалним понашањем.

12. ZAŠTO BEŽIŠ ĆOKI LOPOVEEEEE
    LOPOVEEEE
    LOPOVEEEE

13. Ukinuti kosarku. Ne, ukinuti drzavu. U zemlji u kojoj sem sporta sve propada, umesto da cenimo Kup koji je ime dobio po jednom slavnom kosarkasu i velikom coveku i umesto da u opustenoj atmosferi bodrimo voljene klubove, napravimo onakvo sranje, demoliramo arenu kao da je za sat vremena mozemo popraviti i po ko zna koji put posaljemo ogavnu sliku u svet. Navijac sam Zvezde, al' znam da su se pojedinci toliko israli na ime mog kluba danasnjim ponasanjem da je to katastrofa. Ni grobari nisu nista bolji, danas su pravili manje sranja, al' svi znamo da i jedni i drugi umeju da budu govna kakvih nema.
    Ovo je trebalo da bude praznik kosarke gde ce ljudi sa decom moci uzivo da odgledaju spektakl, nakon cega ce se jedni razvaliti u kafani od slavlja, a drugi od tuge, ali ne, mi moramo da pokazemo kakva smo herojska nacija, kako se ne plasimo ni ''rezimskih'' pandura u ful opremi, mi moramo da budemo onakvi kakve nas na Zapadu predstavljaju. Najgore od svega, sve sto kazu o nama je tacno. Mi smo gamad. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje kako bi se ova stoka koja se smatra navijacima i patriotama umirila, pa da se onda neko obrati svima u hali u ime Srbije, kosarke i zdravog razuma. Ovo je tragedija, zaista se stidim kada vidim koliko ne umemo da cenimo neke stvari. Nisam ni ja neki kulturan lik, ali ovo nas vodi u propast.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.