Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Bla bla bla.. Ukinuti košarku, banovati nas iz svih kupova 30 godina, država d'uradi nešto, goli otok, stoka grobarskociganska... I za pola godine nikom ništa, ajmo Jovo nanovo. Zar je moguće da grupa degenerika, dilera droge i najveći šljam društa bude jači od jebene države. Pa ako ste Šarića oterali šta su ovi koji kurac

2. nikom nista do sledeceg puta
    i tako iznova i iznova

3. Хе хе хе Саншајне :) кад погледаш пар водећих људи на Северу и видиш чиме се баве све ће ти бити јасно :О

4. CIGANI CEGA SE PLASITE?

ZASTO VAS NEMA NA TEMI?
    Pre tekme vas bilo 20ak , sad na prste jedne ruke mogu da vas nabrojim?
    Jeste li oprali usi? Ako jeste,onda ste culi sve ono sto smo i mi culi..

Jebote, obecavali su da ce nas nakantati 30 razlike,pa kad videli da nam se kurac dize taman za zavrsnicu, resili da pobegnu..
    Uvideli ste da ne moze matori Rakocevic sam da dobije jednorukog Gordona?
    Videli ste da "nesudjena cetvorka reprezentacije", Savovic, nije nista vise od obicnog mongoloida?
    Videli ste samo najavu pravog Partizana, pa brze bolje prekinuli tekmu?

A sutra? JEBACE VAS GROBARI, NECE VAM SE BULJA SKUPITI DO ULMA KOJI CE SAMO DA NASTAVI DA SVRSAVA U RC!

5. ZASTO VAS NEMA NA TEMI?
    Pre tekme vas bilo 20ak , sad na prste jedne ruke mogu da vas nabrojim?
    Jeste li oprali usi? Ako jeste,onda ste culi sve ono sto smo i mi culi..

Jebote, obecavali su da ce nas nakantati 30 razlike,pa kad videli da nam se kurac dize taman za zavrsnicu, resili da pobegnu..
    Uvideli ste da ne moze matori Rakocevic sam da dobije jednorukog Gordona?
    Videli ste da "nesudjena cetvorka reprezentacije", Savovic, nije nista vise od obicnog mongoloida?

Пази шта си рек'о... ;)

6. Сав хаос су прво направили Гробари тако што су увели на силу једног навијача Звезде на своју трибину и онда онако у групи су га "јуначки" тукли, скинули и запалили Звездин дрес који је носио. Ако се то стварно десило, онда би Гробари требали да се покрију ушима и да реч више не проговоре.
    1000 на једног, па то ни Цигани не раде!
    Е, онда су Делије улетеле у терен са намером да пређу на другу страну да започну тучу са Гробарима и настао је прекид. Све у свему, изгледа да је за наше дербије потребно исто онолико полицајаца колико има навијача на трибинама.

7. Gazimudo nadam se da u duhu teme samo troluješ ovim postom.

8. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje

+10000000000

9. gonzo
    Gazimudo nadam se da u duhu teme samo troluješ ovim postom.

PA moram malo da podgrevam.
    Mada videlo se da su cigani trazili prekid a grobari hteli da se nastavi.
    I stvarno mislim da cemo dobiti sutra :D

Ovo ostalo je prvo sto mi je proletelo kroz glavu lololo

10. Fenderu, nije on bio jedini naš tamo, a bilo je i dosta njihovih na našoj tribini.
    Već sam pisao da du organizatori danas odlučili da promene plan i premeste GROBARE na istok, a nas na zapad, suprotno prvobitnom dogovoru.

11. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje

Neko zaista veruje da bi ovo smirilo onu magarce? LOLČINA

12. Ма добро, преувеличавате мало са овим укидањима, избацивањима из Европе итд. Срања се дешавају и на страним кошаркашким теренима, код браће Грка на пример. хехе Али овде је заказала организација. Да л' случајно ил' намерно - јебем ли га, ал' ето већ сутра ћемо уживати у баскету пред празним трибинама, што некад баш лепо легне, поготово после неког инцидента.

13. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje

Jeste i onda bi se svi složno zagrlili stavili ruku na srce a Miha bi išao i osluškivao ko ima najbolji glas za meč protiv kroata(tu ne smem ni da pomislim šta će biti ako bude bilo propusta u organizaciji).

14. Gonzo, ne verujem da bi se smirili, tj. znam da ne bi, al kad je bal, nek je maskenbal, da pošaljemo pravu sliku u svet uz kvalitetnu muzičku podlogu. :D

15. Neko zaista veruje da bi ovo smirilo onu magarce? LOLČINA

Tek onda bi "ratnici" istripovali kosovski boj, treci svetski rat i verovatno tukli i zene i decu ...

16. PA moram malo da podgrevam.

Boga ti poljubim dobar si :)

17. http://www.youtube.com/watch?v=KLeU8KO3Cw8
    НА 0:13 СЕ ВИДИ ЗАШТО УТАКМИЦА НИЈЕ НАСТАВЉЕНА. ЋОРО УСТА ТЕ ЈЕБЕМ ОНА ЛОПОВСКА.

18. Organizatori su trebali da puste himnu kad je nastalo sranje

Боље би било да су пустили "Марш на Дрину"! Некако би се боље уклопило у ратну атмосферу у хали. :)))))

19. Bravo gazimudo, pokazao si kakav si intelektualac. Veoma razborito si opisao situaciju. Stava si da je sasvim ok igrati dok se likovi na tribinama kolju i bogu da ubace svakojaka sranja na teren? Pravi Partizan? Ubacili ste 5 poena u 3. cetvrtini, mi 2! Treca cetvrtina je katastrofa. Ili mozda je pravi Partizan u prvom poluvremenu koje ste zavrsili sa rezultatskim minusom? Rakocevic je ubacio 15 poena, pobacao vas k'o majmune. Naravno da ce jednom da ga zalepi Gordon koji skace k'o majmun. A ja stvarno nisam provalio kako je mogao da sjebe kljucnu kost. Svaka mu cast na borbenosti i na skoku, ali on je kosarkaski operisan. Ne prodje tekma da makar dva suta ne zavrse metar od obruca ili da ne napravi korake u oba poluvremena.
    Ali da sumiramo, mi smo picke jer smo odlucili da se utakmica prekine pri rezultatu 43:43 u trenucima kada nijedan tim nije bio u znacajnijem naletu i u trenucima kada su igraci bili nezagrejani pa je bilo pitanje kako ce ko odigrati zavrsnicu. I picke smo jer smo spasili glave nekolicine ljudi. Partizan bi veceras osvojio titulu, a ovako posto je utakmica prekinuta dogovorom Djilasa, Covica, Rakocevica i ostalih, Zvezda ce sutra slaviti. Jadan sveti velikomucenik Partizan. Ne secate se sta ste radili Gurovicu?

20. tu ne smem ni da pomislim šta će biti ako bude bilo propusta u organizaciji)

Axaxaxax, jeza me prođe neka jbt kad pomislim. I još struje ako nestane ko nekad, do kurca.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.