Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Mislim da je zbog ove teme krajnje vreme da se odabere ona defka Gonzova o serverima i tastaturama... pogledajte modovi 32/33 strane materijala koje to potvrđuju plus je palo i bar banova zbog teme! MODOVI REAGUJTE!

2. Oni su pičke, ne navijači.

3. Pičke je morala da brani žandarmerija... trololololo

4. Policija izdala saopštenje da su nerede započeli grobari. Jel beše načelnik policijske uprave Kragujevca čovek koji je na fudbalskoj utakmici Radnički - Zvezda u Zvezdinom dresu došao među Đavole?

5. Jebote rezervoar na temi za trolovanje napise najobjektivniji post vezan za kosarku.. Idi bre doze u rac, kadar nevera kad sam citao.. :D

naravno da su trebali da isprazne halu u roku od dvajes minuta, i za pola sata bi se pikao basket..
    U svakom slucaju, kosarka je igrana u regularnim uslovima, tako da ono divljanje nije uticalo na rezultat.

E sad, to sto je jednima pauza vise odgovarala nego drugima, jebiga, zato se zna ko ima nadimak Cigani. Samo cemo iz inata da ih lepo doradimo , pa ce onda da placu da je Dule u stvari laserskim pogledima i gama zracima poremetio ruke igracima zvezde, pa zato nisu mogli bacanja da pogode , lololo
    Sve u svemu, videle su limenke da nisu u poziciji da prete svom silovatelju, pogotovo posto su skoro dobile stokholmski sindrom..

6. Mene samo zanima da li vam je toliko stalo da režirate onakve stvari?
    Da l' ste bre toliko željni da na silu morate sve. Pa palite ste da ste bolji cele godine i onda kada vidite da ste kitu moju bolji onda ovo.

Kako ćemo vas do kraja lepo iskidati, nećete vi opet 15 godina gledati košarku.

7. Е сад не треба ни да одрже финале и да играју Мега и Раднички за титулу и аупичкуматерину.

8. занимљиво је видети колио се људи још увек прже на ''спорт'' у Србији...

9. Mene samo interesuje da li ćete da progutate svoje reči i da čestitate ako/kad pobedimo, ili će Ćoki, Djilas, kragujevačka policija, ili neko šesti da bude kriv za poraz?
    BTW, čini mi se da nije Partizan bio tim koji je juče vodio većim delom utakmice...

10. http://www.youtube.com/watch?v=SFLtHIb34Mc

Samo za navijače KK Crveni FMP DIVA Telekom Lukoil Ulker Laboral Madrid!!

IDEMO SVI!

11. BTW, čini mi se da nije Partizan bio tim koji je juče vodio većim delom utakmice...

Kako nije? Pa zar nije bilo nereseno?

12. Stručnjaci, je l' bila namerna ono što je svirano kao namerna Marjanoviću u 1/2 ?

Mi ne kapiramo ta pravila, pa da mi vi objasnite.

EDIT: @bdvlga Ponizili su nas, fazon 3 puta su izjednačili!

13. Reservoir dog
    Mene samo interesuje da li ćete da progutate svoje reči i da čestitate ako/kad pobedimo, ili će Ćoki, Djilas, kragujevačka policija, ili neko šesti da bude kriv za poraz?
    BTW, čini mi se da nije Partizan bio tim koji je juče vodio većim delom utakmice...

Prvi cu doci na vasu temu da vam cestitam na pobedi.
    Naravno,ako sama kosarka bude kao ona sinoc. Dakle cista utakmica , sa sportskim nabojem, bez ikakvog guranja bilo kog tima.

Cinjenica je da ste vi trazili prekid, al ako nas pobedite kosarkom, nije mi problem da cestitam.

Ćoki, Djilas, kragujevačka policija, ili neko šesti

Su krivi za incident, i ne mogu biti krivi za poraz, posto nijedan navijac, pandur, Coki ni Djilas nisu dali nijedan kos. Vasi su maniri da krivite ljude koji ne ucestvuju u utakmici za vase neuspehe,ne nasi.

I da vas pitam samo jednu stvar,al odgoorite ko ljudi:
    Da li vi stvarno verujete u one reci koje pisu u saopstenju?
    Konkretno da je Danilovic pretio krvoprolicem, da su sudije sinoc gurale partizan, i da je Dule glavni krivac za prekid utakmice?
    Ako su vam na ova gore pitanja odgovori "DA", onda cu stvarno gledati da izbegavam komunikaciju sa vama..

14. Jes bila namerna. Nije se pozicionirao kako treba pa oće rukom dudari. Nemeš tako igrat, seljak jedan, nije ti to rukomet!

15. I to taman kad je Partizan dobijao meč!

Brate, jel ti citas ono sto pises? Kakvo dobijanje? Mogao je da pobedi bilo ko, bilo kojom razlikom

16. @Gazimudo
    Za ta sapoštenja me zabole kurac. Koliko znam Todorić nas godinama zatrpava sve samim mudrostima, a povremeno se nadovezuju i drugi. Koliko me "interesuju" ta saopštenja, toliko me interesuju i Zvezdina (čitaj: Čovićeva).
    Danilović je dosta o sebi "rekao" još od kada je pretukao Jurasa.
    Za prvi prekid su glavni krivci "navijači", a čiji ne znam jer nisam bio u hali (a možda ne bih znao ni da sam i bio). Na TV mi je izgledalo da su krivi Zvezdini "navijači".
    Za nenastavljanje utakmice ne znam ko je kriv, ali sigurno nije Rakočevićeva, a još manje Čovićeva nadležnost da donosi takve odluke. Za to su odgovorne pre svega sudije, a posredno čelnici KSS.
    Jedino je nejasno koj' kurac je Vujošević tražio kod Čovića?
    Ako je to u cilju smirivanja strasti svaka mu čast! Misliš da je išao da smiri situaciju?
    Ja sam ionako popizdeo već zbog prvog prekida. Nenastavljanje je bilo samo dolivanje ulja na vatru.
    Jedna od razlika između tebe i mene, je što ja nemam nikoga u Zvezdi/Zvezdi Telekom/FMP/nazovi kako te manje boli kome se "divim do imbecilnosti" kao ti Vujoševiću, pa samim tim ne smatram po definiciji ispravnim svaki njihov postupak, ili izjavu.
    Ponajmanje smatram dobrom odluku o odlaganju za danas, tim pre što verovatno neću gledati (a svakako ne od početka).

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.