Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Dog zaključao temu.

2. http://www.alo.rs/sport/kosarka/ovo-je-momak-koga-su-zarobili-navijaci-partizana-foto/10935
    Која су сила ови гробоши, уватило њих две-три иљаде да малтретирају једног.

3. Sve je to oke AL KOJ ĆE KURAC ĐILAS NA TERENU? ALO BRE!

TI SI FUNKCIONER, TVOJE JE DA SJEDIŠ U LOŽI A NE DA PARADIRAŠ TERENOM KO KABADAHIJA, NABACIO OPASNU FACU I KAO JEBEN LIK!

Ih, što nisu uletili i jedni i drugi u tom trenutku, da se nađu u sendviču dvije paćeničke grupacije navijača, mislim da se ne bi međusobno bili već bi udarali onu gamad kravatiranu.

4. pobeda:
    https://twitter.com/Sinovec5
    "a gde cemo mi da treniramo?"
    ahahah nije mi dobro............

5. Gazimudo davno su prošla vremena kada su oni mogli nas košarkom da pobede. Sada to pokušavaju već godinama ovako.

6. AHAHAHAHAH

BAŠ GA MALTRETIRAJU! aahahahahaa

7. Skočimiš

Jes bila namerna. Nije se pozicionirao kako treba pa oće rukom dudari. Nemeš tako igrat, seljak jedan, nije ti to rukomet!

Onda je "namerna" i svaki faul nad njim u reketu, da mu se onemogući kucanje...
    OK, ako vam je nejasno da je Juras sudio, meni se čini sva polufinala, i par finala Partizanu od premlaćivanja na ovamo sve je super.
    Svakako je kreirao neke od najvećih krađa kojima sam prisustvovao kao gledalac u domaćim takmičenjima (primer - polufinale kupa protiv Hemofarma pre 2 godine).
    Ako sudije nisu pomogle Partizanu protiv Mege, onda ja stvarno nisam u stanju da budem objektivan, za razliku od partizanovaca. Partizan "stegao odbranu" nad Vasilijem Micićem, bez faula, do jaja! Dečko loptu ne može da prevede...a pre toga dao 20 poena, i niko mu ništa nije mogao. Novica je očigledno van forme, ali par puta nije mogao da veruje šta sudije ne sviraju!

8. Džoni, pa i sinoć su igrali košarku, jebo ga ti, nisu vas bejzbolkama pobeđivali.

9. ИСПРСКАЈ ИМ РАКОЧЕЕЕ ГЛОДАРСКЕ ФАЦЕ ИЗДЕФОРМИСАНЕ. ЈЕБИ ЋОКИ СВИЊУ ДЕБЕЛУ У СЕНФАРУ ЗАЧИЊЕНУ. ИСВРШАВАЈ ЈЕРЕТИНЕ ЧУБРИЛУ У ЊУШКУ. КОСОВО ЈЕ СРБИЈА. ПРАВДА ЗА УРОШААААА ТОЛЕ ЛОПОВЕЕЕ !!!1

10. Neće biti razloga za čestitanje kada ćemo vas karati. Nama vaša čestitka ne treba.

11. Inače čista namerna. najčistija moguća. Gledam tekmu sa Gonzom i u trenutku faula on koji navija za zvezdu, a veoma se razume u taj sport odmah govori: "Koji konj". Zato što je namerna i zato što je konj.

12. Lako ja karati propalu cavulju sa ulice koja nema dinara. Fora je karati cavulju koja je stala noge i može da te odjebe.

13. Neće biti ni povoda...mislim čestitam što ste 3 puta stigli do nerešenog rezultata!

Je l' bilo pošteno suđenje u 4.četvrtini protiv Mege?

14. Jedino je nejasno koj' kurac je Vujošević tražio kod Čovića?

Kao sto mi ne znamo zasto hala nije ispraznjena odmah. Ne verujem da je isao da smiruje strasti, al isto tako ne verujem da je isao da ga nabode u glavu.
    Verovatno je hteo nesto su svom maniru da mu kaze kako treba da iskulira otezanje i da se kosarka nastavi.
    A mene interesuje ova stvar: Zasto clan Cokijevog obezbedjenja vodi navijanje, a onda taj isti pljune Duleta u lice?

A aj sad da ne pricamo o Jurasu i 2010. tema je finale kupa 2013. Dakle, pricamo samo o ovoj tekmi i ovom prekidu.

15. MileBubreg
    pobeda:
    https://twitter.com/Sinovec5
    "a gde cemo mi da treniramo?"
    ahahah nije mi dobro............

Realno zbori Sinovec...

16. Kao sto mi ne znamo zasto hala nije ispraznjena odmah. Ne verujem da je isao da smiruje strasti, al isto tako ne verujem da je isao da ga nabode u glavu.

Poživeo Bog Čovića i ostavio ga u zvezdi još koju godinu jer kad on završi sa njima, ni fuzija sa onim vanzemaljcima iz Spejs Džem crtaća im neće pomoći.

Znaš kako je rekao Aleks Ferguson gospodinu Manćiniju: "Još vi morate da pijete mleka i osvajate trofeja da bi i pomislili da na sstignete".

Na vašu veliku žalost, Siti je prošle godine uspeo da ugrabi taj jedan trofej, a vi nećete ni to uspeti.

17. Verovatno je hteo nesto su svom maniru da mu kaze kako treba da iskulira otezanje i da se kosarka nastavi.

U Vujoševićevom maniru je da kaže nekome da iskulira? Pa on sam nije u stanju da kulira, niti je kul lik!

A mene interesuje ova stvar: Zasto clan Cokijevog obezbedjenja vodi navijanje, a onda taj isti pljune Duleta u lice?

Pitaš me za ponašanje jednog gorile?
    Drugo, ja sam popizdeo i prošle godine kada su ispljuvali Vladu Jovanovića, i mislim da ta utakmica posle toga nije trebalo ni da počne. Toliko o tome šta mislim o pljuvanju kao "civilizacijskom" činu. Kada smo kod pljuvanja ja pamtim (ne znam da li pamtiš i ti) kada je pokojni Haris Brkić pljunuo Acu Petrovića u lice, a ovaj samo uzeo peškir obrisao se i nastavio da vodi tekmu (kao trener Cibone). Ne znam šta je bio povod (Bog zna šta je rekao Brkiću, tada kapitenu Partizana), ali on ispade mnogo veći šmeker u celom događaju.
    Treće misliš da ne bi Čović prošao u najmanju ruku isto kao Vujošević da je kojim slučajem pošao u Partizanov tabor u pokušaju glumljenja Mojsija koji razdvaja more?

18. Inače ovo mi je jedna od kuljih tema u zadnjih mesec dana i onaj prekid je dobro došao da se lepo raspiri priča pa je prozivanje ko je bolji produženo do večeras.

19. Ne može jedna utakmica da odredi ko je bolji, u svakom slučaju.

20. Inače ovo mi je jedna od kuljih tema u zadnjih mesec

Ovo je najbolja tema od kada učestvujem na forumu ovde.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.