Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. U Vujoševićevom maniru je da kaže nekome da iskulira? Pa on sam nije u stanju da kulira, niti je kul lik!

Pitaš me za ponašanje jednog gorile?
    Drugo, ja sam popizdeo i prošle godine kada su ispljuvali Vladu Jovanovića, i mislim da ta utakmica posle toga nije trebalo ni da počne. Toliko o tome šta mislim o pljuvanju kao "civilizacijskom" činu. Kada smo kod pljuvanja ja pamtim (ne znam da li pamtiš i ti) kada je pokojni Haris Brkić pljunuo Acu Petrovića u lice, a ovaj samo uzeo peškir obrisao se i nastavio da vodi tekmu (kao trener Cibone). Ne znam šta je bio povod (Bog zna šta je rekao Brkiću, tada kapitenu Partizana), ali on ispade mnogo veći šmeker u celom događaju.
    Treće misliš da ne bi Čović prošao u najmanju ruku isto kao Vujošević da je kojim slučajem pošao u Partizanov tabor u pokušaju glumljenja Mojsija koji razdvaja more?

Pa mislim da je Vujosevic hteo da se tekma nastavi,i da je isao kod Cokija da vidi da li i ovaj hoce to. S tim sto bi verovatno razgovor izgledao "AJDE NEMOJ DA SE GLUPIRATE NEGO DAJ DA IGRAMO".

O pljuvanju Vlade smo vec pricali, i tad je taj isti gospodin Coki dokazao kakav je on organizator utakmice u voljenom mu Zelezniku,a sad nasao da proziva organizatora..

Nisam gledao to sa Harisom, al znam na koji incident mislis. Nema sta da se prica, pljuvanje je najgori moguci oblik ponasanja, i nije ga potrebno posebno komentarisati.

Verovatno bi prosao i Coki isto,al je fora sto NIJE, zato sto je Partizan hteo da se igra, a Coki je odmah govorio NE MOZE DA SE IGRA!

EDIT: Da ne pretvorimo sad ovu temu u nase medjusobno citiranje, a i za zivo cudo, misljenja nam se trenutno 90% poklapaju, ajde da nastavimo sa ostrascenim prozivanjem, retke su prilike za to :D
    Elem:

CEGA SE PLASITE LIMENKE? JEDNORUKOG GORDONA, PA CEKATE DA SE POVREDA OHLADI?
    OOOOOOOO JEBI EF EM PE!

2. Kome nije jasno da je ove godine Zvezda znatno bolja, slabo se razume u košarku, ili je samo blago subjektivan.

3. Verovatno bi prosao i Coki isto,al je fora sto NIJE, zato sto je Partizan hteo da se igra, a Coki je odmah govorio NE MOZE DA SE IGRA!

Objasnili smo to, Igor Rakočević ima lošu prostatu i posle određenog vremena, ukoliko naleti na ekipu koja zna da igra pretvara se u Vericu Rakočević.

4. KOTOKAŽE KOTOLOŽE DAE ZVEZDA BOLJA,
    NIE BOLJA NIE BOLJA TEKMU PREKINULI!

U skočkovom pesničkom duhu

5. Sada tek kapiram zašto je bio mokar parket...Rakoču popustila prostata.

6. znatno bolja,

Lepo ćete se vi provesti sa nama u narednih par meseci, vidim ja.

7. U skočkovom pesničkom duhu

Ja sve zamišljam Skočka sa guslama dok ovo peva lololo

Ma ima da karamo EFEMPOA VEČERAS BRE!!!!!!!!!!

8. ZASTO BEZITEEEE , ZASTO BEZITEEEEEEEE
    KAD STE ZNATNO BOLJI, KAD STE ZNATNO BOLJI, KAD STE ZNATNO BOLJIIIIIIIIIIIIIIII?

OD KOGA STE ZNATNO BOLJIIIII? OD KOGA STE ZNATNO BOLJIIIIII?
    OD JEDNORUKOG GORDONA IL RETARDA MUSLIJA
    BANDO LIMENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

9. Ovo "znatno" sam naknadno ubacio, bilo mi nedovoljno da stoji samo - bolja.

10. Ovo "znatno" sam naknadno ubacio,

Je l' mi veruješ da sam pomislio ovo lololo

11. Živi bili pa videli ko je bolji.

12. NIKO NE MOZE DA ZABRANI EF EM PEU KAD CE DA IGRA FINALE!

13. E jes bolid, jebo sebe.

14. ZASTO BEZITEEEE , ZASTO BEZITEEEEEEEE
    KAD STE ZNATNO BOLJI, KAD STE ZNATNO BOLJI, KAD STE ZNATNO BOLJIIIIIIIIIIIIIIII?

OD KOGA STE ZNATNO BOLJIIIII? OD KOGA STE ZNATNO BOLJIIIIII?
    OD JEDNORUKOG GORDONA IL RETARDA MUSLIJA
    BANDO LIMENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Al vam je spev'o Gaziumdo!!!!!!!!

ZNATNO BOLJI STEEEE
    ZNATNO BOLJI STEEEE
    ZNATNO BOLJI STE
    ZNATNO BOLJI STE
    AL PUCA EFEMPEEEEEE

PUCA EFEMPEEEEEE
    PUCA EFEMPEEEEEE
    PUCA EFEMPE
    PUCA EFEMPE
    JER IMA KOMPLEKSEEEEE

15. Boli vas kara, imate izgovor kad vas dobijemo veceras: Coki i Rakoc odlozili tekmu aaaaaaaa, picke aaaaaaaaa, dobili bi ih 25 razlika, bili smo u naletu!

16. Ponašate se ko djeca od 3 godine groboši, stvarno ljudi od 30 godina da se ponašaju ovako :D pa ovako se ni mi po srednjoj ne svađamo ljudi moji :D

17. Gori ste od ovih sinoć što su prekinuli utakmicu. A prozivke očaj, treći razred osnovne, možda.

18. NIKO NE MOZE DA ZABRANI EF EM PEU KAD CE DA IGRA FINALE!

ahahhaha

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.