Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
сипај катићу, поливај к'о да нисте род!
Da l' će ovi vaš mutavci tri koša da ubace do kraja četvrtine?
Ma ne moraju. Evo željama bez obraza ova "pobeda"
какав је то налет партизана био од почетка треће четвртине, невероватно.
дали сте 14 поена за ево 16 минута, и кукате нешто. а добро, лепо.
ево да вам помогнем: ЕФЕМПЕ ОСВОИЈО ТИТУЛУ КРАДОВСКИ КУПИЛИ СУДИЈЕ ЕВО САЋЕ И ВУКОИЧИЋ ДА СУДИ ХАХА САМО ДА ПОБЕДЕ!
NEMAMO BLAMA
NEMA NI SRAMOTE
SAMO SE LJIGE U REDOVIMA KOTE
MNOGO SMO MALI
I HOĆEMO NA SILU
PA APLAUDIRAMO ČOVIĆU DEBILU!!!
ALE ALE
ALE ALE
ALE ALE ALE ALEEE
A Vukoičić se naljutio na sudiju lololo
Јбг, да је ово покојна Звездана, честитао бих. Муљаторско-Човићевској Фабрици Металних Производа не могу.
За пораз не постоји оправдање, и не треба га ни тражити, нити ми је криво толико јер смо побеђени на једини могући начин - ван терена.
MAJKLE, MAJKLE, ŠTO SI SKOT
vala ja ću ovu svoju crnogorsku ligu gleat, pa kako god bilo. ova budućnost moja je bolja i od partizana i zvijezde. ne mogu slušat ove priče o krađi i lopovima. poserem vam se ja na takav sport
http://memecrunch.com/meme/FCX1/nije-nas-sramota/image.png
Dobro je što je Katić tapnuo loptu.
вечито сте били реални. на свакој позицији имате бољег играча, имате бољу клупу па увек добијате. зато вас и бију емзетеови, мега визуру јебете уз судије једва.
јуче сам вам рекао да ће раднички да вас јебе у домаћем првенству, и то ћемо да видимо, и опет ће оправдање да буде: "мута повук'о везе звао обрадовића пошто му је то другар да му да савет да победи партизан".
Ma nemate obraza, gladne ponižene duše.
Nema opravdanja, to je vaš posao, mi smo samo zgađeni šta ste od košarke napravili.
Jebo vaku košarku.
I koi kurac sjede ljudi na tribinama ako je bez publike?!
Od sutra leba jeftiniji tri dinara. FALA TI ĆORAVI!
Oće opet da gepekuju sudije?
Brate, ja kapirao da je tema otvorena za trolovanje i zajebanciju, kad ono međutim...
Od pojedinih ljudi sam očekivao da su ozbiljniji, ne priliči njihovim godinama ovo.
http://memecrunch.com/meme/FCX1/nije-nas-sramota/image.png
"Subotić je oborio Lučića, ali nije to bilo namerno" lololo