Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ja od navijača FMP-a ne očekujem ništa osim ovoga što su upravo pokazali i juče i danas.

2. Bilo je gotovo kad ste se odlepili 6 razlike i sve otišlo nizbrdo.To se i očekivalo da jedan tim popusti mogla je to da se ne lažemo lako da bude i zvezda koja zna da ima prazan hod(EDIT to smo i videli u trećoj četvrtini).Šteta što partizan nije iskoristio lošu treću četvrtinu zvezde i što smo i mi loše igrali onda bi bilo druga priča

3. Jes Džoni, obraz k'o đon. Jebiga, kultura, viteštvo i poštenje su rezervisani za vas.

4. Хаха, читам коментаре по вестима, и не верујем колико зле крви има јбте, да је судећи по њима, управо се планира грађански рат. Много се примамо на тако маргиналне ствари ко што је спорт.

5. Baš tako. Na kraju ću vam čestitati pobedu jer su košarkaši igrali, pa su igrali, ali ovo nije trofej kojim treba da se dičite.

6. НЕША ИЛИЋ ПЕНЕТРИРО СВИЊУ У ЧМОООР !!! ПРСКАЈ БРЕ ПРСКАЈ !

7. http://katalog.vasezdravlje.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Andol_4a1aa55ad9e2d.jpg
    пошто вас толико боли овај пораз да не можете стоички да га прихватите, ово вам је за главу и болове.

8. Hahahaha, lepo vas Dule naučio kako da pričate i da zaboravite silna povlačenja ekipe sa terena. ;)

OOOOO JEBI GROBAREEEE!!!'1

9. Saće na teren da uskoče kamermani da snimaju monografiju.

10. Meni samo nije jasno što se tolko ložite na ovog savovića lik je čist prosek od igrača

11. ХАХАХАХА СВИЊА ДЕБЕЛА ТРАЖИ ТАЈМАУТ, ПРИЈА МУ ПЕНЕТРИРАЊЕ ! Не брини шипарицо одвратна, за викенд ћемо вас поново јебати.

12. HAHAHAHA, SAĆE DA IM OBJASNI ZA SEKUNDU ŠTA DURADE

13. Svinja uzela tajm aut, možda i pobede ahaha..

14. Ne dičim se nešto ovom pobedom. Ipak, draže mi je da trofej ode u fabriku metalnih podvaraka ili čega već, nego da ide u Aleksandrovac.

15. Čestitam na pobedi.
    Jebiga lošije smo ušli u ovaj nastavak meča, mada onu dominaciju o kojoj ste pričali, niste je pokazali. Voleo bih da je juče igrano do kraja. Ne tvrdim da bi pobedili mi, nego bi voleo. Imala je utakmica sve elemente da bude legendarna.
    Loše smo odigrali treću četvrtinu kada smo morali da stisnemo.

Što se vaš tiče, bitan trofej za samopouzdanje, što se nas tiče ništa nismo preterano izgubili psihički jer je način na koji je izgubljen pomalo diskutabilan. Jebiga, crnja nas je ubio, a mi smo pravili neke dečije faulove, glupe gde ste lako na kontakt mogli da date koš. Ne znam zašto su to radili, ali činjenica je da moraju da rastu još naši igrači i da je FMP trenutno bolji tim, mada ne toliko koliko se busa i mislim da će prave bitke tek uslediti.
    Čestitam.

16. Ma grobari bar znaju za koga navijaju, ovi drugi su još uvijek u rebusu. I šta sad kad su osvojili kup? Zna se ko će da kuka, ali ko će da se raduje?

17. IDEMO U PEČENJARU VUJOŠEVIĆ NA PROSLAVU!

18. шта изиграва свиња сад са тајмаутом? хоће да смањи разлику, да мање боли? кладио се на партизан са додатним хендикепом, лоолол

19. Čestitam mada niste pobedili sa 19 razlike ko šta aca reče lolo
    Ćeraćemo se u subotu ono je da se ne lažemo mnogo važnija utakmica

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.