Čestitam vam na osvojenom trofeju, bili ste mnogo bolji u ovom današnjem nastavku i to je to, možda bi nas i juče dobili da se nije prekinula možda i ne bi...
JEBIGA POBEDIJO JE TIM KOJI JE DAO DOBRE PARE ZA KUP, KOJI JE PREKINUO MEČ MADA VEĆ STE VIDELI JUČE.
NIŠTA JEBEMO VAS NA SRED PIONIRA U SRED ČMARA, MADA MOŽDA SE BUDE IGRALO NA NEUTRALNOM TERENU U ŽELEZNIKU ZARAD SIGURNOSTI ZVEZDINIH, OVAJ FMPOVIH PULENA.
Elem, kasno sam se priključio ovde, iz nekih postova sam skontao da je tema za trolovanje i zajebanciju, pa sam joj tako i ja pristupio. Vidim da je na kraju ipak bilo par ljudi koji su malo ozbiljnije shvatili sve ovo, ali valjda će se strasti smiriti.
Sve u svemu, najvažnije je da je Zvezda osvojila kup lolol
Leprikon
Не помаже xук с 'трибине,
Даниловић да се скине,
Вујошевић с 'главом свиње,
не помажу Дачић, Тома
Толе лопов, васиона,
пукли сте к'о еврозона !!!
Leprikon
Даниловић да се скине,
не помажу Дачић, Тома
Толе лопов, васиона,
фино!
добро је било, видимо се опет за викенд овде. волео бих да почнете са истом еуфоријом као на овој теми, ал' без суза на крају :*
е, још ово... ја мислим да сам у првом посту овде рекао да ће скот да вас усере, и ево он најбољи стрелац финала. опако уме он да се напали у оваквим утакмицама, исто ће да се разгоропади сад за викенд, пасте шта вам кажем.
Ne možemo bre da krivimo to što nismo juče nastavili niti da prosipamo priče kako je kup kupljen. Pukli smo i tačka, ušli smo očajno u utakmicu oni odlično i nema tu nekene filozofije...
Ne možemo bre da krivimo to što nismo juče nastavili niti da prosipamo priče kako je kup kupljen. Pukli smo i tačka, ušli smo očajno u utakmicu oni odlično i nema tu nekene filozofije...
Čestitam vam na osvojenom trofeju, bili ste mnogo bolji u ovom današnjem nastavku i to je to, možda bi nas i juče dobili da se nije prekinula možda i ne bi...
JEBIGA POBEDIJO JE TIM KOJI JE DAO DOBRE PARE ZA KUP, KOJI JE PREKINUO MEČ MADA VEĆ STE VIDELI JUČE.
NIŠTA JEBEMO VAS NA SRED PIONIRA U SRED ČMARA, MADA MOŽDA SE BUDE IGRALO NA NEUTRALNOM TERENU U ŽELEZNIKU ZARAD SIGURNOSTI ZVEZDINIH, OVAJ FMPOVIH PULENA.
ZNA SE MORALNI POBEDNIK...
PANETRIRAAAAAAAAAAAAAAAJ
Elem, kasno sam se priključio ovde, iz nekih postova sam skontao da je tema za trolovanje i zajebanciju, pa sam joj tako i ja pristupio. Vidim da je na kraju ipak bilo par ljudi koji su malo ozbiljnije shvatili sve ovo, ali valjda će se strasti smiriti.
Sve u svemu, najvažnije je da je Zvezda osvojila kup lolol
Даниловић да се скине,
не помажу Дачић, Тома
Толе лопов, васиона,
plusomiljeno. JEBI NE VADI.
стварно сте орални победници, само се изређајте да видимо сад ко је међу вама најбољи, лолоол
Сад смо ФМП кад смо вас добили, да смо пукли били би Звезда.
Колико туге, јада и беде у једном коментару. Свиња пенетрирана. Мишн акомплишд.
http://memecrunch.com/meme/FCZA/laza/image.png
Даниловић да се скине,
не помажу Дачић, Тома
Толе лопов, васиона,
фино!
добро је било, видимо се опет за викенд овде. волео бих да почнете са истом еуфоријом као на овој теми, ал' без суза на крају :*
ВРАТИТЕ ЗАПАТУ, ДА СЕ ЗЕЗАМООООО
ko se zadnji smeje najslađe se smeje
е, још ово... ја мислим да сам у првом посту овде рекао да ће скот да вас усере, и ево он најбољи стрелац финала. опако уме он да се напали у оваквим утакмицама, исто ће да се разгоропади сад за викенд, пасте шта вам кажем.
SVINJU NA RAŽANJ!
DEBELU SVINJU NA RAŽANJ!
SVINJU NA RAAAŽAAAAANJ!!!
a da
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ПЕВАЈ ЗА ПА ТОООООО лололол
Mogla bi ova tema da se otključa za vikend bolje nego da spemujemo na one dve teme
PENETRIRAJ. CĆOKI MAĐIJA KUPIJO KUP PARTIZAN NEISKUSAN DRŽAVNI PROIZVOD OINK OINK TAJMAUT.
ЈЕБИ ЗВЕЗДО, ГЛУПЕ ГРОБАРЕ
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, КОСОВО МЕТОХИЈА!
STOP POLITIČKOJ KOREKTNOSTI!
PRASE POD NOŽ!!1