Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Јесте били добар клуб... Волео сам да вас гледам у Евролиги.
Беше некад.
Ja volim Partizan :)
Nemam šta da ti objašnjavam, nema teorije zavere nikakve kad se videlo šta je i kako je, ali dobro, od sutra se tlačenje samo nastavlja.
време је да се закључа тема, тако смо се и договорили кад је направљена.
Inače da ponovim ja sam vam u jednom momentu uljudno čestitao
Jebiga lošije smo ušli u ovaj nastavak meča, mada onu dominaciju o kojoj ste pričali, niste je pokazali. Voleo bih da je juče igrano do kraja. Ne tvrdim da bi pobedili mi, nego bi voleo. Imala je utakmica sve elemente da bude legendarna.
Loše smo odigrali treću četvrtinu kada smo morali da stisnemo.
Što se vaš tiče, bitan trofej za samopouzdanje, što se nas tiče ništa nismo preterano izgubili psihički jer je način na koji je izgubljen pomalo diskutabilan. Jebiga, crnja nas je ubio, a mi smo pravili neke dečije faulove, glupe gde ste lako na kontakt mogli da date koš. Ne znam zašto su to radili, ali činjenica je da moraju da rastu još naši igrači i da je FMP trenutno bolji tim, mada ne toliko koliko se busa i mislim da će prave bitke tek uslediti.
Čestitam
Ali i dalje smatram da ste veštačka tvorevina koju ćemo u gasiti, nego Dog da vidi. Bio je istrajan i moram da čestitam čoveku.
ЈЕДИНА ЉУБАВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
ЖИВОТА МООООООООООООООООГ
НЕК ТЕ ПРАТИ СРЕЋАААААААААААААААА
НЕК ТЕ ЧУВАААААААА БОГ
ЈА САМ СВОЈУ МЛАДОСТ
СЛУПАО ООООО ТЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СВЕ ШТО САД МИ ВРЕДИИИИИИИИИИИ
ТВОЈЕ СУ ПОБЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЈЕР НИКО КАООООО ЈААААААА
НЕ ЗНА ДА ТЕ ВОЛИИИИИИИ
НИКОГ КАО МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ТВОЈ ПОРАЗ НЕ БОЛИИИИИИИИИ
Da citiram YeahBatch-a
<3
Čekaj aj sad da čujem kojoj frakciji pripadate, ne možete sada se ujedinite kad vas karamo. Nema smisla ajde pobijte se među sobom bar još jednom.
Jogosloveni.
Džoni, igrala se košarka i prije rata.
Konferencija KK Partizan posle poraza:
http://www.youtube.com/watch?v=8rU1wYFYr-M
Da rezimiramo još jednom:
Zvezda dobila al je EFEMPE, Sudija pederu, Ćoki organizovao prekid sa Đilsaom, Rakoč rek'o kada će da se igra, Dule pečenjara, igralo se dva dana, prazne tribine i tako to.
Modovi, aj lok, ali prvo promenite ime i stavite samo imena klubova na temu, pa da otvorimo opet u petak veče recimo pred novu tekmu i tako stalno. Je l' može?
Nači da stoji u naslovu Partizan - FMP.
EDIT:
Pozdrav i smoje strane, do pljuvanja. :*
јесте црвена масти
LOLOLO TO CKM, i ja to kažem al' ajde stavićemo zvizda jer će ovde biti i za fudbal.
Opet vam kažem, nemojte da preljeva na temama KK Partizan i Kk Zvezda. Ova tema je otvorena baš sa ciljem da to sve ide ovde.
Meni je bila vrhunska. Pljujemo se opet za koji dan. Mada ja stvarno mislim da ste EFEMPE, da ne znate ni pravila košarke i da ste iscenirali prekid jer ste cigani kako god da vam se klub zvao.
па чекај, ако смо ми ФМП, онда нисте над нама доминирали све те године?
samo da ja rečem da ćemo i u subotu da vas trpamo :D:D:D
Kako nismo?
Jebali smo mi i EFEMPE.
i još nešto, ovo je prepucavanje i napušavanje i ima ovde svakakvih reči, ali nemoj ovo da ide van ove teme i da se prenosi na sajt i neka mržnja da se stvara. Budite normalni ljudi, a ne budale.
EDIT: I dalje mislim da ste ovo režirali i da bi vas dobili juče laganezi deset razlike.
прво и прво, сисајте га гробари, реално!
друго, сисајте га сви цигани који се јављате после текме, да вас не би прозивали у случају пораза!
треће, сисај га ђембели леприконе!
ЈЕБИ ГРОБАРЕ; ОПАААА
SISAJTE SVI KURAC U KOŠARKAŠKOM SVETU!!!!!!!!!