Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Niko ne može da zabrani navijačima FMP-a kako da se zovu lololo
НАПАСЕТЕ СЕ ВИ МУДА МУСАВИМА !
ЈЕБИ ГРОБАРЕЕЕЕЕЕЕ
Pa Limenke bre, šta kako se zovu.
OOOOO JEBI LIMENKE
OOOOO JEBI LIMENKE
OOOOO JEBI LIMENKE
JEBI, JEBI LIMENKEEEE
ШТО БАЦАТЕ ОВЕ СУЗАВЦЕ СТОКО ГРОБАРСКА?!
Navijači FMP-a se zovu Panteri!
Ali nemam pojma kakve to veze ima sa bilo čim?!
P.S. Jebem mu Sunce, kakva smo stoka mi Srbi...to je strašno!
Lololo došo čovek malo da navija za pobednički tim.
Samo da se opet oživi goli otok, pa sve koji su danas ili bilo kad pravili frku na terenu slati da tuca kamen.
ahahhahah
hahahaha opet Limenke žrtve. Op, pardon, Panteri.
Jel vam to Vesić i Čović simultano pišu saopštenja? :D
Kakav mentol, kao da ne zna u kakvim smo odnosima. Ma totalna debilčina, ubacio se da provocira...
JEBI LIMANKE
JEBI LIMANKE
"међу њима био један наш требао да скине заставу, ухватили га и тукли, наши кренули улетели жандари и ови их напрскали апаратом за гашење пожара."
Kakvi ste Cigani, jebo vas ćaća.
partizan moralni pobednik.
a zvezda odlukom sudija.
zavrseno.
Jebo vas evronet, dajte da gledamo šta je u hali!
Treba da stave atletsku stazu i u salu lolo
PIČKE CIGANSKEEEEEEEE
Ali najjače mi malopre bilo kad je ovaj bićebiće postovao na ovu temu. U fazonu, biće finale, nastaviće se. :D
jel ima neki snimak picvajza?
Ako je istina ovo gore, želeo bih da upoznam tog lika. Da ga pitam, ono kako se osećaš kad ukradeš zastavu? Prodaćeš je na buvljaku u Kruševcu i kupiti patlidžan i brokoli? Šta?
Kao do jaja, imam njihovu zastavu, klinci iz kraja će mi sad donose pivdžanu! Jea. Strašno.
Zanimljivo mi ovo kako se zajedno zagrevaju