Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. SAD CE STOKA DA VAS NABIJE, S CET'RI RAZLIKE
    PICKE ZNATNO BOLJE!

2. Mlatoni, to živi bili pa videli, sam ja patentirao!
    Mora il' pod navodnike il'

živi bili pa videli

;-)))))))))
    I morate mi objasniti - je l' to onda znači da smo i trenutno (kao i uglavnom) bolji u fudbalu jer ste nam u poslednjih par derbija redovne mušterije ;-)))))))))))

3. ahhaah dzoni
    JEBAĆEMO VERICUUUU

4. JEBI VERICU RAKOČEVIĆ!!!!

5. Mene samo zanima da li vam je toliko stalo da režirate onakve stvari?
    Da l' ste bre toliko željni da na silu morate sve. Pa palite ste da ste bolji cele godine i onda kada vidite da ste kitu moju bolji onda ovo.

Džoni, ko je taj koji stalno ima backup plan? Ko je taj koji urla na sudije zato što mu je leo Vesterman promašio ceo koš sa trojke? To se sinoć moglo videti, da li je bio blok ili šta,ne znam, al posle bloka Leo V. šutira trojku, lopta jedva pipa obruč Dule Pigi skače na sudiju?!?!?!
    Nemoj mi pričati o režiranju molim te. Ako ništa vidiš da su Zvezdaši uvereni u pobedu išli na meč, što bi bilo šta režirali ako već, ako smo uvereni da ćemo pobediti? Inače protiv koga su se igrači povlačili, nisu hteli da igraju? Evo primer Voša - Partizan kup kad su se Vojvodinini igrači povukli sa terena. Kao glavni krivac bio je sudija Slobodan Veselinović, koji je iz Valjeva, i koji mi je neki dalji rod. Znam ko ga je zvao pred utakmicu, i šta mu je rekao. Tako da molim te, ne pričaj gluposti.
    P.S. Obično napraviš bolje one tvoje slike sa komentarima, stade mi mozak kako se zovu, sad valjda samo ideš na kvantitet, pa si u stranu bacio kvalitet.

6. Nikako ljudi da skapiraju da NE navijaju za tim cije su temelji postavili Simonovic,Kapicic,Slavnic,Koprivica vec da navijaju za tim ciji je najveci domen bio jebeni Raduljica. Samo nek izadju Covic i Djilas iz kosarke.

7. Sada bi pretpostavljam mi trebalo da pravimo foto-priče sa Danilovićem, Vujoševićem i Todorićem?
    C, "reći ćemo sve na terenu" ;-)))))))))))

8. Evo primer Voša - Partizan kup kad su se Vojvodinini igrači povukli sa terena

Koliko samo stvarno obraza nemate.

Prvo i osnovno ta utakmica je morala da bude registrovana 3:0 za Partizan i nije ni trebala da bude igrana.
    E sada znam da znaš zašto, ali kao navijač SD Opravdanje i izmišljotina moram da ti ponovim to.

Fudbaleri Vojvodine su odbijali da izađu 45 minuta na teren jer njihova glavna navijačka grupa nije ušla, pazi molim te.
    Da su hteli da nameste tako bi i bilo, međutim utakmica se igrala, slabašna Vojvodina je htela na mufte da diže frku i poduvala kitu. Prekini sa tom musavom propagandom.

9. "reći ćemo sve na terenu"

Rek'o Rakoč sve već juče: "Prekinite meč, prekinite meč"

10. Rek'o Rakoč sve već juče: "Prekinite meč, prekinite meč"

Misljenja si da je juce tekma trebala da se nastavi? Onda si gluplji od onih buzdovana na tribinama.

11. Interesuje me šta je završio Dule Vujošević? (ozbiljno ne znam)
    Znam da je sa 17 god. počeo da se bavi trenerskim poslom, a posle je napravio pauzu išao u vojsku!!! I da...znam da je iz Podgorice, gde se na gostovanju mnogo lepo proveo, kod njegovih dragih Crnogoraca...
    Znam i da je Čović završio mašinstvo, i da je doktorirao...
    EDIT:

Koliko samo stvarno obraza nemate.

Hvala Džoni još jednom...Znao sam i napamet ceo razgovor koji su vodili, ali stvarno nemam volju da ga pišem, nije samo Tole u pitanju, i Boris se spominje, ali dobro...teraj ti svoju priču...
    Mada, uživaj ti samo Džoni, veruj u šta god hoćeš...znam kako je, a to kako će drugi misliti da jeste, ja tu niti mogu niti hoću da znam...

12. Kao glavni krivac bio je sudija Slobodan Veselinović, koji je iz Valjeva, i koji mi je neki dalji rod. Znam ko ga je zvao pred utakmicu, i šta mu je rekao. Tako da molim te, ne pričaj gluposti.

I meni je Tole ujak preko kevine strane, nači šesto smo koleno, i kaže da nije zvao Veselinovića pred tekmu.

EDIT:

Znao sam i napamet ceo razgovor koji su vodili, ali stvarno nemam volju da ga pišem, nije samo Tole u pitanju, i Boris se spominje, ali dobro...

Ajde ne pucejte više u prazno, RACI ŠTA JE BILO, a ne znam ali neću da vam kažem xe xe Ali je i Vojvoda iz Haga povuko neke konce, xexe ali neću da pričam. DOSTA SA PROPAGANDOM BOLESNOM VAŠOM, i zajebi kup koji nema veze sa zvezdom i košarkom leba ti...

13. ONO KAD SELJAK VIDI LEPOG KRMKA DA PAZARI NA STOČNOJ PIJACI

http://i.imgflip.com/l2hd.gif

14. Misljenja si da je juce tekma trebala da se nastavi?

Svi smo mišljenja da je juče trebalo da se završi..

15. Dionysio
    Interesuje me šta je završio Dule Vujošević? (ozbiljno ne znam)

Doktorirao je na temu "penetracija u rc" na "kosarkaskom fakultetu" , smer "Crvena Zvezda, KK Crvena Zvezda, DIVA, FMP, KKCZVDIVAFMPBGDTELEKOM (u daljem tekstu, svi za koje cigosi ocajnicki navijaju, ne bi li mu oteli neku titulu).

16. I meni je Tole ujak preko kevine strane, nači šesto smo koleno, i kaže da nije zvao Veselinovića pred tekmu.

Nisam ni rekao da ga je zvao Tole, Tole ga je postavio kao sudiju, nekog s kime može da barata...Tadić ga je zvao telefonom, a nakon dve god. on se vraća u prvu ligu (super), i izgradio je kuću i sl. Nebitno, kažem manite se te teme.

Doktorirao je na temu "penetracija u rc" na "kosarkaskom fakultetu" , smer "Crvena Zvezda, KK Crvena Zvezda, DIVA, FMP, KKCZVDIVAFMPBGDTELEKOM (u daljem tekstu, svi za koje cigosi ocajnicki navijaju, ne bi li mu oteli neku titulu).

Toliko o tome. (mislim na vaše navijače i ozbiljnost, ne na to šta je on završio jer ne znam)
    Ipak mislim da bi trebalo da imate bar malo poštovanja prema čoveku, i sasvim je glupo što ga zovete Ćora, ako ništa i Dule Pigi nosi naočare...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.