Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jbg, nisam gledao nastavak...
то ђони!
Podržavam!!! + 100000
Ljudi, iskoristite ovu temu da top 10 autoru poručite kako želite da ga marnete u čmar, bez banovanja!!! lololo
JEBI GLODAREEEE!!!
Penzioner Rakoč opet našiljio kitu da vas jebe slasno!
ИНДИЈААААААААААААААААА ПАКИСТАААААААААААААААН
Kad sutra u hali budete videli jednu golu guzicu koja se trti limenkama u facu, znajte da sam to ja i da slavim pobedu GROBARA!
SVIMA NAMA PUŠI KURAC PARTI*AN!
Kad sutra u hali budete videli jednu golu guzicu koja se trti limenkama u facu, znajte da sam to ja i da slavim pobedu GROBARA!
Gazimudo skapirali smo i prvi put lololo
ОД РОЂЕЊА МОООООООООООГ
Gazimudo skapirali smo i prvi put lololo
I posle ja snajperisem :D
HILJADE PORUKA I NIJEDNA NIJE EFEMPEU POMOGLA
UMESTO EVROLIGE , IGRACETE ISPRED VASE CERGE!
Vidi glodare, zavukli se u mišju rupu, boli poraz, nema šta.
Jedino ovaj Gazimudo (nisam verovao da ću ikad ovo da kažem lololo) ispao čovek, pa došao da se prepucava sa nama. :)
JE-BI DU-LE
GLUPE GROBAREEE!
видели како су прошли последњи пут, па сад фрка да вичу.
добијамо ово са 14 разлике само ако свиња не затражи тајмаут у последњој секунди, онда ће бити јебено.
БОЛЕЛО ЈЕ КАО ДА СМО ПРВИ,
САД ИМ НИЈЕ, НИШТА ИМ НИЈЕ! ОПААА! :Д
ĐESTE EFEMPEOVCI, PROGLEDASTE KOŠARKU?
Ајмо један стари заборављени хит
http://www.youtube.com/watch?v=wsDIwFbxXgQ
јел не смем да прозивам џонија и запату?
UZMI DULE EVROTITULU, EVROTITULU, EVROTITULU!
ЈА ПРОЗИВАМ! ПРОШЛУ САМ МОРАО СА ДУПЛАКА САД НЕЋУ! :)