Prijava

Gledao sam nešto skoro seriju Spartacus Blood and Sand i tamo pun kurac klanja, krvi i jebanja. Zanemarimo ovo jebanje, iako zauzima priličnu minutažu i nije uopšte nezanimljivo osim onog dela sa fegetima (možda nekom i to jeste).
Da se vratim na tematiku: pobunila se ekipa nabildovanih gladijatora i seče naveliko ruke, noge, glave i prosipa creva smrdljivih robovljasničkih rimskih snobova. Po meni sva ta osveta i priča o pravdi pada u vodu bez prikladnog pokliča kojim se započinje besomučno klanje. Nažalost, ovaj deo je poprilično traljavo odrađen i sva dernjava se svodi na AAAAAAAAAAAAA!
Da malo razmotrimo: Kako bi glasio vaš bojni poklič dok sa dva mača u dual wield modu masakrirate debele rimljane i njihove bespomoćne žene i decu? Isto AAAAAAAA? Partizanski URA! SPARTA!? PUŠITE GA RIMLJANI ili nešto treće?
Ja bi se verovatno derao: CRKNI STOKO! ili možda EVO VAM VAŠEG LEBA I IGARA! Mada ko zna šta bi izašlo u tom trenutku gneva.

P.S. Ako sam omašio deo foruma, zamolio bi moderatora da dislocira ovo. Mada sam mislio da temu turim u Sport i život jer bi ovakvo masakriranje bio dobar kardio i trening za podlaktice.

СРБИЈАААААААААААА

чекај да сакријем ово ЈЕБЕМ ТИ ЖЕНО МАЈКУ БОЖИЈУ

ЈЕБИ ТРОМЗОООААААА!!!

nas su u Fakku-ryu školi učili da ne koristimo preterane uzvike kako bi lakše iznenadili protivnika i proboli ga kopljem

ZEJTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!

Nema ovde nikakvih iznenadjenja i nindža taktika, samo čisti pokolj bez ikakve organizacije.

CEPAJ POTKOLENICE!

vidim nisi upoznat sa taktičkim ciljevima i metama moje ninđa škole :)

ЈЕБИ ТРОМЗОООААААА!!!

Nije neki poklič, ali svaki dan od oktobra 2004. na ovamo kad ustanem ujutru kažem kroz stisnute zube: NOVI DAN, NOVA BORBA!

Valdemarov post sam obrisao jer je zatvorio temu, molim za popravno postavljanje i izvinjavam se zbog neugodnosti.

MOD EDIT: sličica obrisana da ne guši temu, bile su napisane reči "ja jebem"

ЊИИИХИИИХИХИИИ

Cak i nindze nece da budu fukare i napadnu bez poklica, to zna svako ko je gledao Americkog nindzu.

džaba se ja trudim ovde...

SAMO OŠTRO I NA PRVU!!!