Vaš bojni poklič

1. Gledao sam nešto skoro seriju Spartacus Blood and Sand i tamo pun kurac klanja, krvi i jebanja. Zanemarimo ovo jebanje, iako zauzima priličnu minutažu i nije uopšte nezanimljivo osim onog dela sa fegetima (možda nekom i to jeste).
    Da se vratim na tematiku: pobunila se ekipa nabildovanih gladijatora i seče naveliko ruke, noge, glave i prosipa creva smrdljivih robovljasničkih rimskih snobova. Po meni sva ta osveta i priča o pravdi pada u vodu bez prikladnog pokliča kojim se započinje besomučno klanje. Nažalost, ovaj deo je poprilično traljavo odrađen i sva dernjava se svodi na AAAAAAAAAAAAA!
    Da malo razmotrimo: Kako bi glasio vaš bojni poklič dok sa dva mača u dual wield modu masakrirate debele rimljane i njihove bespomoćne žene i decu? Isto AAAAAAAA? Partizanski URA! SPARTA!? PUŠITE GA RIMLJANI ili nešto treće?
    Ja bi se verovatno derao: CRKNI STOKO! ili možda EVO VAM VAŠEG LEBA I IGARA! Mada ko zna šta bi izašlo u tom trenutku gneva.

P.S. Ako sam omašio deo foruma, zamolio bi moderatora da dislocira ovo. Mada sam mislio da temu turim u Sport i život jer bi ovakvo masakriranje bio dobar kardio i trening za podlaktice.

2. СРБИЈАААААААААААА

3. чекај да сакријем ово ЈЕБЕМ ТИ ЖЕНО МАЈКУ БОЖИЈУ

4. ЈЕБИ ТРОМЗОООААААА!!!

5. nas su u Fakku-ryu školi učili da ne koristimo preterane uzvike kako bi lakše iznenadili protivnika i proboli ga kopljem

6. ZEJTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!

7. Nema ovde nikakvih iznenadjenja i nindža taktika, samo čisti pokolj bez ikakve organizacije.

CEPAJ POTKOLENICE!

8. vidim nisi upoznat sa taktičkim ciljevima i metama moje ninđa škole :)

9. ЈЕБИ ТРОМЗОООААААА!!!

10. Nije neki poklič, ali svaki dan od oktobra 2004. na ovamo kad ustanem ujutru kažem kroz stisnute zube: NOVI DAN, NOVA BORBA!

11. Valdemarov post sam obrisao jer je zatvorio temu, molim za popravno postavljanje i izvinjavam se zbog neugodnosti.

12. MOD EDIT: sličica obrisana da ne guši temu, bile su napisane reči "ja jebem"

13. ЊИИИХИИИХИХИИИ

14. Cak i nindze nece da budu fukare i napadnu bez poklica, to zna svako ko je gledao Americkog nindzu.

15. džaba se ja trudim ovde...

16. SAMO OŠTRO I NA PRVU!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.