Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. КАЦАМ БИЈО МАЛИ, БИЈО ЖИВА ВАТРА!
    ПСОВАЛИ СУ МЕНИ ПОПА, А ЈА ЊИМА ФРАТРА!

2. jebote RD, tek sad sam provalio da je već 19. mart, kad pre prošla 3 meseca od dočeka nove, jeboteeeeeee

3. Dva i po, ali moram priznati da nisam shvatio šta si hteo da kažeš, verovatno kao ni većina šta sam ja hteo posterom da kažem ;-)))))))

4. heh, teo sam reć da mi mnogo brzo prošla ova 3 meseca, ko da mi je doček nove godine bio pre par nedelja, zjuuu.
    a poster, pa da metneš Č umesto Ć, al onda gubi onaj koracki šmek:)

5. Ionako sam ga obrisao. Bio loš skor, ne razumeju mlađane posterdžije glagol spavanje u netrivijalnom značenju ;-)))))

6. sredina terena: Aleksandar Ignjovski, Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović, Zdravko Kuzmanović, Luka Milivojević, Zoran Tošić, Filip Đuričić, Alen Stevanović, Dušan Tadić, Nenad Krstičić.
    napad: Filip Đorđević, Nikola Đurđić, Marko Šćepović.

ау, мајкуму, јел ово стварно најбоље што имамо?

7. @menijesamodosadno
    To je najbolje što imamo, a da je Ramadanijevo ;-)))))

8. Михајловић је у репрезентацију позвао све наше најбоље фудбалере, али и Марка Шћеповића.

9. Kako bi bilo dobro kad bi se stadion u Maksimiru zvao Blajburg.

10. ово на крају му је мало педерски. ал хрват шташ. лол

11. Да ви знате колико су ти Хрвати (као народ и држава) мени небитни... Мсм добро, овде се спрдамо и то је све ок, али оно, да не лупају разне глупости и не говоре исти језик тако да их разумем били би ми ко Бугари или Румуни. Не би ни знао да постоје. А контам да је у принципу тако и остатку Срба.

Ал да ће да добију у једном тренутку од нас по пичци и то онако жестоко, оће. Не раде се Јасеновац, Олуја, Бљесак без казне.

Срби имају дуге ножеве, а још дуже памћење

12. 1. Смара ме што се оволико диже тензија и придаје толики значај утакмици.
    2. Песимиста сам по питању резултата.

Али све то не значи да не надам победи и да ми не би било драго да их отресемо, зато ћу да вас испоштујем аватаром.

http://www.youtube.com/watch?v=f9gmyuu0irc
    НА РАДИО СТАНИЦИ ЧУЈЕМ НЕКИ ГЛАС, АЛО МИХО ОВДЕ ШТИМЕ ЈЕБО ЛИ ТЕ ПАС!

13. "Nikako dočekati tu utakmicu. Nikada nisam bio mirniji pred neki veliki derbi, a igrao sam ih mogo. Potpuno sam smiren, potpuno uravnotežen, i spreman za ono što nas čeka", rekao je Štimac koji je pre desetak dana prestao da puši, što ga nije poremetilo.

НИСАМ НЕРВОЗАН НИСАМ СВЕ ЈЕ У РЕДУ ПОБЕДИЋЕМО СРБЕ ОЋЕМО ОЋЕМО СРБЕ НА ВРБЕЕ АААААААА НИСАМ НЕРВОЗАН!

rekao je Štimac koji je pre desetak dana prestao da puši, što ga nije poremetilo.

"Sam sam sebe stavio, rekao bih, i na najveća iskušenja. Pre deset dana 'bacio' sam cigarete i prestao da pušim. Iako sam bio 'teški' pušač, ni to nije, ni u kakvoj meri, podiglo nervozu kod mene, ili mi promenilo bioritam. Volim da testiram sebe. Dobro sam se istrenirao. Kad sam izdržao ono na Skupštini (HNS-a, prim. aut), mogu i ove stvari sa cigaretama. Ovo je čak lakše", rekao je Štimac

Можда је оставио цигарете ал у петак ће свакако да попуши. ОхохохохохООХООХОСФПАЈГКОАДКА

14. BIĆE SEKSA U PETAK JEBAĆEMO USTAŠE OPAAAA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.