Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. JEBAĆEMO ŠKOTSKE I VELSAAAA OOOOOOO

2. НАЧИ ИГРАЈТЕ СРЦЕМ АКО НЕ ЗНАТЕ НОГАМА!

поручио Пантела

3. НЕМА ВЕЗЕ БРАЋО СРБСКА, ХРВАТИМА ЋЕ НАБИТИ САНКЦИЈЕ И МИ ИДЕМО У БРАЗИЛ!!!

4. Jbg, ključni igrač nam je izašao u 9. minutu zbog povrede.

5. Nek mi se Mihajlović i njegova "iznenađenja" naduvaju kurca. Iznenadim ti ga sestri i kevi i ženi u pičku a i normalno govno selektorsko.
    Pičketine jedne gde su vam muda?!
    Posrali se i natrtili kroasanima i to nama igra za reprezentaciju.
    radovanović je verovatno najgori igrač u veznom redu u našoj očajnoj reprezentaciji kojeg sam gledao, svaku jebenu loptu vraća štoperima. Stevanovića ne bih komnetraisao uopšte nije vredan toga a Brkić je retardirana majmunčina jebo vas on da vas jebo svi vi koji ste ga prizivali na gol reprezentacije. Pizdurina raspala, usrao se i skinuo gaće i još pritom namazao bulju vazelinom.
    Neko ovde reče Đorđević je dobar. E taj koji je to rekao nek se istog trena obesi o prvu banderu jer je dečko panj kakvog davno u našem jadnom i nikakvom špicu nisam gledao.
    PUŠI MI MIHAJLOVIĆU KURAC ŠUPČINO RASPALA, POLTRONČINO GOVNJIVA; JEBO TE FALJI RAMADANI U DUPE TVOJE RASCVETALO. Da su makar muški odigrali nego ko kurvetina raširili noge i sačekali da kroasani odrade posao. Sramota bre govna jedna.

6. JEBALI SMO TROMZOAAAAAAAAAAAAAAAA, SILOVANJE TROMZOEEEEEEEEEEEEE!

7. ЈЕБАЋЕМО УСТАСХЕ!!1 ДОГОДИНЕ У КНИНУ!!

8. Čovek pijan ko majmun, kako nije ugušio midžeta količinom vinjaka koji je iz njega isparavao nije mi jasno.

9. JEBAĆEMO ŠKOCKUAAAAA, SILOVANJE ŠKOCKAEEEEEEEEEE

10. НЕМА ВЕЗЕ ГЛАВУ ГОРЕ!!!

ИГРАМО СА УЈАМА НА МАРАКАНИ И ТУ ИХ ОДЕРЕМО И ПУСТИМО БЕЛГИЈАНЦЕ ДА НАС ОДЕРУ И ОНИ БУДУ ПРВИ И ОДУ НА СВЕЦКО А ХРВАТИ У БАРАЖ И ТУ НАЛЕТЕ НА ШПАНЦЕ ЛОЛОЛОЛО!!!

11. IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUOUOUOUOUOOOOOOOO

12. ЗА ОЛУЈУ ДОБИЋЕТЕ У БУЉУ ОПАА

*предлог за транспарент кад доџу доџу

13. Pročitah Brusov post u vezi zvižduka na himnu. Ista smo mi govna po tom pitanju. Hrvati vama zvižde, vi ćete njima, zviždali ste i nama, mi smo zviždali vama, zviždali smo Grcima i zviždat ćemo opet svi u krug.

14. Атмосфера иу Бање Луке гдје је био организован пренос на тргу.
    http://static.klix.ba/media/images/vijesti/130322134.14_xl.jpg

15. Мали Тадић добар, Ђуричић зна да метне, али је много слаб у дуелима и Настасић још вреди нешто. Бане онако, могао је чвршћи да буде код другог гола, Коларов у кога сам полагао највеће наде нас је зајебао за све паре. И Босанци добише браћу Грке, ал' реално су обе екипе курац ако изузмемо Џека, Пјанића и Самараса.

едит: Модрић објаснио каква је играчина, Манџукић фашиста стварно користан играч, а и онај мали Ковачевић је добар. Сума сумарум, ује су ипак боље у овом тренутку, али нису ништа посебно. Да имамо ону Антину екипу из 2010. било би другачије.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.