Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. ал' реално су обе екипе курац ако изузмемо Џека, Пјанића и Самараса.

Kakve ti gluposti pricas gospode Boze.....

2. Kakve ti gluposti pricas gospode Boze.....

Ма дај бежи, то што је Србија очајна и што Босанци играју добро у групи која је реално испод просека, не значи да треба да их дижемо у небо.

3. A nasa je bas jaka grupa. U tri picke materine.
    Inace, Bosanci su i u proslim kvalifikacijama za EP stigli do baraza. Nije to slucajno Sevaskratore.

4. Ne kenjajte, nas je svojevremeno Estonija otkidala od fudbala ne tako davno, a ti Bosanci Estonce karali po 6-7 golova razlike xD

5. Preimenujte temu u Srbija-Škotska i idemo jovo nanovo

JEBI SKOTEEEEEEEEEEEEEEEEEE U SUKNJICAMAAAAAAAAAAAAAAA OPAAAAAAA

6. Не тренирам фудбал, али да ли има неко да ми потврди да ли млађи пионири праве ове грешке а ла Аца Коларов, тј. извођење противнику у ноге?

7. Не тренирам фудбал, али да ли има неко да ми потврди да ли млађи пионири праве ове грешке а ла Аца Коларов, тј. извођење противнику у ноге?

+ 1234212
    Jebote, mislim stvarno neverovatno sta je lik uradio, mene u 5 razredu osnovne kad sam slicno uradio telo da tuce pola moje ekipe.

8. ТО ЈЕ МИХА НАПРАВИО ДИВЕРЗИЈУ НАМЕРНО ДА МИСЛЕ ДА СМО СЕ ПРЕДАЛИ ПА КАД ДОЂУ У БЕОГРАДА ЈЕБАЋЕМО ИХ СА ПЕТАРДОМ.... МИХА ДИВЕРЗАНТ....

Гледе Босанаца - тандем Џеко-Ибишевић је очигледно међу најбољим (најефикаснијим, да будем прецизнији) репрезентативним тандемима на свету.... 12 голова дадоше обојица, а средина квалификација је тек (гледајући озбиљне квалификације јер не мере се у исти кош ставити њихових 12 голова и голови неких ликова што забију 10 комада Америчкој Самои и сличним екипама, попут Арчија Томпсона својевремено).... А Грци су добра репрезентација - ово им је био тек четврти пораз од како их Сантос води (а још мало па ће три године), а тек први у квалификацијама (рачунајући и ове сада за светско и за прошло европско)....

9. Preimenujte grupu u "Srbija - Škotska ( Zadizanje kilta, pa zatim penetracija u gorštake) "

10. E video sad u centru jebenog Škota u jebenom kiltu, suze su mi pošle.

11. Nadam se da si penetrirao jako u njega, čisto da mu pokažeš šta ih čeka u utorak.

12. Ја једном у сред Чачка видео Индијанца како свира она његова срања јебему матер црвену, моју је земљу дошо да окупира.

13. Nadam se da će Šćepo da se oporavi, bez njega penetriranje ne bi bilo dovoljno silovito.

14. Kolara me malo razošarao prošli put, moj novi favorit je Ignjovski.

AJMO ACO MUNI IM POTSUKNJU DVA KOMATA

15. Koliki mozak treba da budeš da ubacuješ drugog napadača 30 minuta nakon što su ti dali drugi gol. I zašto uopšte taj Tadić, koji je na vrhuncu forme i koji šije po holandsku ligu, nije igrao od početka meča. I ZAŠTO CELA JEBENA REPREZENTACIJA ZABORAVI DA IGRA FUDBAL KADA OBUČE DRES SRBIJE.

U BEOGRAD BATICA MIRKOVIĆ DA SE ZOVE!!!1

16. Није поента да јебемо кроасане. Јебали смо кроасанке, Миха шатро забранио се'с, диверзија.

17. Није поента да јебемо кроасане. Јебали смо кроасанке, Миха шатро забранио се'с, диверзија.

To ti je obrnuta psihologija. Znaš ono "Ćao, dam ti pičke". A ti kažeš "Neka hvala". Posle ima da te juri do smrti.

18. E video sad u centru jebenog Škota u jebenom kiltu, suze su mi pošle.

ево их код мене у хостелу, носе килтове, без гаћа, јуче на теразијама платили казну, јер су се сликали на улици са подигнутим килтовима... краљеви јебени, за њих ћу сутра да навијам

19. ЈЕБЕМ МАЈКЕ НАШИМ (НЕ)СПОРТСКИМ НОВИНАРИМА!
    НИКО, АЛИ ЈЕБЕНО НИКО НЕ ПИШЕ О ОНОМ "УБИ СРБИНА", А ДА СЕ ТО ДЕСИЛО У БЕГЕУ ХРВАТИМА, ВИШЕ БИ НАШЕ НОВИНЕ ПИСАЛЕ О ТОМЕ, НЕГО БИЛО КОЈЕ ДРУГЕ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.