Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zasto dobise crveni ljudi?
ТО НИСУ ЉУДИ ТО СУ ХРВАТИ
Mislio sam na Matica i Simunica.
A posle "regionalni mir", koj' cu kurac da se miri sa ovim kurvama, smradovima!
SUDIJA PEDER HRVATSKI JEBEM MATER USTAŠAMA ŠIMUNIĆU I SRNI I OSTALIM PIČKAMA KROASANSKIM JEBEM IH USTA
ŠTA LUPA OVAJ DA NE IDEMO U BRAZIL KAD SE BELGIJA RASPADA
HAHAHAHAHHAHAHHA DO DUŠANE, PRAVDA ZA FLAMANCE I VALONCE!!!1
koma matori... cale pola litre rakije ja 4 ultra enerdzija i 4 pakovaja kokica za mikrotalasnu...
SUDIJA ZASLUZUJE DA LIZE VECE U MASINSKOJ!
Усташе су биле и остале усташе, судија швапско говно које је навлачило за своје коњушаре, на то нисмо могли да утичемо. Мене више од свега је изнервирало то да Настасић и Суботић никако не праве грешке у својим клубовима, а овде им лагано Манџукић, а и Срнино додавање пролазе иза леђа као да су Крнета и Туторић.
Od danas više nisam Srbin, sad sam Mani Ilioikonen i po vokaciji sam pravoslavni inuit.
јебо те стојковић да те јебо, знаш!
и треба му се звиждати, пичка му материна ретардирана, смрдљива! и јебем ти такву србију где немош наћи бољег голмана од њега! и ти ниси србин, него босанац, одаби
Eeeeejjj ti uleces coveku u noge ko najgora ustaska, fasisticka kurva! To samo mogu oni najgori prefarbani ustaski smradovi!
MAMU IM JEBEM JA I HRVATIMA SUDIJI I PIČKU
Шимунићу ако ово будеш некад читао, да знаш да ако те некад сретнем, лупаћу те забреклом курчином по сред кичме, све док не изгубиш осећај у ногама!
http://vukajlija.com/forum/teme/50682-srbija-kroasani-batica-mirkovic-revisited?strana=44#post_2507008
KOJI SAM NASTERDAMUS
jamajcanine nemoj transferisati :D
Svaka čast momcima, agresivno naloženo. Ja da sam birao postavu ne bi dručaije postavio.. Ljajiću govedo malo jel vidiš kako MIralem igra za Srbiju, sakat igra mamutijebemupičku žvaljavu..
Mitar je imao 3 prilike da jebu mame, dao jedan gol. Dečko od 19 godina sabio sa igrom.
Fejsa razočarao, svaka jebena lopta nazad, sine znaš li gde napadaš ?
Sudiji jebem sve po spisku...
EDIT: Da je igrao Matić od početka kvalikifkacija i ne glumio da je jebeni Jaja Ture pa da mu je mesto zagarntovano ovo bi bila druga priča.
So hardcore, tačno ide uz Fajt klab avatar lolo
P.S. Izvini, Jamajko, leglo mi na špic ;-)
MOMCI SU ME UČINILI PONOSNIM, VIŠE SAM SE OBRADOVAO OVOM NEREŠENOM REZULTATU NEGO DA JE MOJ POKOJNI DEDA USTAO. OVIMA ŠTO PSUJU MAJKU HRVATIMA IZNAD DA SE PRIDRUŽIM, MRZI ME DA KUCAM. IDEM DISTUČEM KOMŠIJU, DOŠO JE IZ VUKOVARA ZA VREME RATA I DA SE OPIJEM
ЈЕБО ГА ФЕЈСА, ЈЕЛ НИЈЕ ЧУО ДА СУ ГА ПРОДАЛИ ВЕЋ, ОНАЈ ЧОВЕК НЕ ЗНА ГДЕ БИЈЕ
ФЕЈСИ МРТВОМ СЕ ТЕК НАЈЕБЕМ МАЈКЕ! И ПЕТРОВИЋУ! ЈЕБЕМ ИМ БОГА ДА ИМ ЈЕБЕМ, КОЈЕ ГОВНО МОРАШ ДА БУДЕШ ДА УВЕК УМРТВИШ ИГРУ И ВРАТИШ ЛОПТУ НАЗАД! КОЈЕ ГОВНО МОРАШ ДА БУДЕШ ДА ФАУЛИРАШ ИГРАЧА КОЈИ ИСПУЦАВА У АУТ! ЈЕБЕМ ВАМ МАЈКУ