Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Prvo Raća je tip igrača ko Milijaš, užasno spor, nepokretljiv i vrlo loš u ispunjavanju def zadataka jer zadnji vezni mora da bude brz, agilan i startan igrač a to Raća nije nikako. Ume da doda i ume da ga šukne sa 30 metara ponekad, preslikani Milijaš. Osrednji igrač koji može da igra centralnog veznog ako ima jednog defanzivnog da pokriva njegove nedostatke. E sad meni nije jasno zašto Raću meću na DMCa kad on to ne može da igra. Ne mož on da bude ker nikako.
Fejsa je daleko veći potencijal bio od Raće a bio je jedno vreme i daleko bolji igrač ali povreda ga je potpuno sjebala pa igra kao pičketina najgora, dakle neupotrebljiv je. Ne znam zašto se takvi zovu da igraju za repku uopšte. Umesto njih neko napisa bolje da je igrao i Stanković i sa 40 ako treba ili Kuzmanović koji je i van forme daleko korisniji igrač od ove dvojice. Šta je sa onim Ignjovskim? Je l' povreda ili? Taj je recimo ono što nam treba kad imaš jednog Matića na sredini, Matić dobije ulogu da ide i napred i pazi pozadi a ovaj kidiše i uklizava i pokriva prostor kad Matić ode napred. Debilno je igrati sa dva klasična zadnja vezna, jedan mora da ima više slobode i da se kreće napred i povezuje odbranu i ofanzivu.
Tošić je igrao zbog jubileja i opet se ne gleda najbolja opcija nego se nekom čine usluge, mogao je da uđe u devedesetom pa nek slavi jubilej jebo ga jubilej u dupe. Očajan je bio a još je imao onu rupetinu Lovrena za čuvara, da je Sulejmani igrao od početka pa mi bi im jebali mater po toj strani. Malo Suki tamo pa zameni strane sa Markecom pa onda Markec malo jebe Lovrena, nered bi napravili.
Đuričić je slabašan, ume on i ima potencijala mnogo ali je trenutno za dve klase lošiji igrač od pazarske pičketine Ljajića, Ljajić je kurčina od čoveka, govno najobičnije al nam treba jbt. Morao je da igra protiv Hrvata jebeno su tu gleda samo da ih dobijemo i ništa više, jebe mi se da l' će da peva ili neće samo nek im umuva gol ili podeli dve asistencije i mirna Bačka.
Mitar nam mnogo znači, konačno imamo špica jebenog. Sulejmani odigrao odlično. Tadićev potez glavom ka Mitru, totalno nefudbalski i pičkarski. Onakvu loptu u poslednjim sekundama je morao da hvata na volej pa šta bude.
Sve u svemu igrali smo mnogo bolje od ujaka al džaba nadmudrili su nas jebeno i izbacili. Mihajlović je najveći krivac a vidim da seljačina neće da podnese ostavku, govno nema obraza. Oće da uzme platu do kraja ugovora.
A svi oni koji su zviždali Stojkoviću nek mi se kurca naduvaju, jebem vam mater bre retardiranu pa igramo protiv Hrvata govna jedna. I treba da nas jebe ko stigne kad mi ne možemo da se složimo između sebe ni protiv Hrvata. Zviždanje Stojkoviću mi je bilo debilno i protiv Estonije onda al ovo sad je prevršilo meru. Jebo vas Stojković u dupe cigasnko retardirano.
Sad da se skupe Grobari i da odu u Sloveniju da izviždimo svi nosatog Katića oca mu jebem kad je u ciganiju prešo a pre godinu dana izjavljivao kako mu je životni san bio da igra u Partizanu, i da mu objasne neke stvari u busu nakon prekidanja utakmice razume se. On se drznuo zaboga to da uradi, sramota bre. Pokenjam vam se u logiku vašu, ok zviždite ga na derbijima ovde onde al ne kad igra reprezentacija. Još ste čoveka našamarali i ko zna šta još uradili, šupci.
Tucani nemere bez podjela cigani-grobari, a sve sa pederskom maskom ujedinitelja. Murš.
I Ljajić je pičketina i zato ga nikad ne treba zvati u reprezentaciju. Nismo švabe, pa da nam je i repka firma. Ljajić mrš u Siriju i pogini za muđahedine, jebali ti oni mater posranu.
EDIT: Tucani, mojne se ljutiš, ali na kurac su mi se popeli i cigani i grobari. Gledam košarku i slušam "IZBACI TOG NOSONJU KATIĆA, VIDIŠ DA NEMA POOOJMA". Pa došlo mi da ustanem i zavalim mu šamarčinu. Bogdana u Partizanu protiv Zvezde kad gledam jebem mu i oca i majku, dok ga u repki OBOŽAVAM, igračina će biti. A Stojketu treba da zvižde svi, sam je navukao mržnju sa "oprostite mi ružnu prošlost", da je ćutao, smirilo bi se sve ubrzo, a i idiotčina je, to znate i vi. Sutra će i vas prodati, i reprezentaciju, i sve, jebo vas on.
I ja se slažem da ga ne treba zvati, ko mu jebe mater...
Како је то љајићу фрка да пева химну зато што је муслиман, а мени није фрка, а атеиста сам? ЉАЈО СИСО
Tako e šalabajzeru!
http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/087/e/1/profile_picture_by_watfaceplz-d4u7trn.png
Al zanimljivo kako je zviždanje stojkoviću normalna stvar a ona čuvena pičko milane je nešto strašno lolo
Treba mu zviždati al na klubskom nivou za reprezentaciju ne pogotovo ako igramo protiv kroata
http://www.youtube.com/watch?v=MARsca6c7qM
IDEMOOOOO ĆALETA ALKOSA I ĆERKU KOPILE ŠTO NE ZNA ČIJA JEEEEEEEE
Ovo je najbolje.
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/gandalf_to_the_music.gif
Zviždanje Stojkoviću je retardirano i debilno. To sam uvek pričao ali ono sinoć je posebna priča ono su mogli da rade samo najniži oblici života, mozga bez.
Jedno je reći izbaci nosonju ili šta puštaš ovog Bogdana retarda itd a totalno drugo ući u bus reprezentacije i nalupati nekog zato što je zaboga potpisao za Partizan. I posle ga još zviždati dok igra za reprezentaciju protiv Hrvatske u jednoj od najbitnijih utakmica, kontam radovali bi ste se golu Hrvata samo da ga Stojke skrivi.
TO BRE!! OBRIŠI SUZE MALA MOJA OPAAAA!!!
Da dam i ja svoje misljenje:
Imamo strasne pojedince na skoro svim mestima, pa cak i na poziciji napadaca.
Stojkovic nije bog zna sta, ali je bolji gosa od vecine koji su branili cast reprezentacije u proteklih deceniju i po. Subotic i Nastasic su sasvim solidan stoperski tandem. I dalje zalim sto nema Vidare, ali sta da se radi. Ivanovic je strasan igrac, najstandardniji sa razlogom. Kolarov ume da kiksne, izmedju ostalog kiksao je i protiv Hrvata u Zagrebu, ali ima kapacitet, to je vec pokazao i trenutno je nase najbolje oruzje na toj poziciji. Vezni red, ovo ce mnoge iznenaditi, po mom misljenju je nas najveci problem. Matic je svetska klasa po onome sto pruza u Benfici. I sinoc je bio sasvim solidan. Ipak, fali nam jos pravih veznjaka. Mislim da bi matori Stankela bio dobro resenje, ali sta je tu je, ode i on u penziju. Tosic i Fejsa nisu za reprezentaciju ili, da ne preterujem, bar nisu za prvu postavu. Ko bi mogao da bude parnjak Maticu, zaista ne znam. Sulejmani je pokazao da je kalibar za repku. Lazara Markovica i Mitrovica odmah u napad i ajukuracvise, da resimo i taj problem, proradice kad tad i postace masine za golove.
SUMUNICU MAMU TI JEBEM USTASKU!
http://youtu.be/BwhZ33_Pesw
Nemam šta pametno da kažem al je pjesma ojebala vek.
kad se igra? jel prodaje neko karte?
Prodajem ja.
Uplati mi na western, pošaljem ti autobusom.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1004667_497638170314180_1038947417_n.jpg
видић пичка.
слина кромањонска мисли да је уватио бога за муда.
ИЗДАО СИ КРАЈ СИСО ДЕ ТИ ЈЕ КАЧКЕТ
Ovo je za pare
A ovo je za državu (0:41 sekundi)
Паметном доста.