Prijava

И заборављате да је и њихов селетор идиот, сами Хрвати то говоре. Узели би нам свих 6 бодова, и то лагано, да је остао Билић.

Педерчина која муља своје приче о поштењу, а најпознатији хајлајтси каријере су му пљување Јенса Јеремиса и Мутуа. Говедо мртво коме Фаљи Рамадани саставља тим. Који нема појма о фудбалу! Курац од човека и пичка у души. Шта очекујете од њега?

Koji je rekao za Patrika Vieiru da je crnacko govno i da nece da ga trenira, pa mu je opet igrao.
I uvek se setim one utakmice sa Slovenijom. Gubimo 0:3 celu utakmicu, a miha neprestano preskace vezni red i samo ispucava loptu. Kada je dobio crveni i izasao, mi za 10 minuta ucackamo 3 komada. Bas sam pre neki dan gledao tu utakmicu po ko zna koji put. Bila na Areni...

Ма дај погледај са којом је кличнадијом узео Бразил куп конфедерација, клинац до клинца са пар искуснијих, и то је то. Ако знаш знаш, ако имаш муда имаш, нема ту искуство курци палци. ТО СУ ИЗГОВОРИ ВЕЧИТИХ ГУБИТНИКА.

Ево Ђовак кога овде већина хејтује, хтели да признамо или не човек је тренутно најбољи у свом послу. Замисли он уђе у лошу форму и изговор му буде "није хтела лопта преко мреже, а њега је кењало, јебига"?

полако. јбг ипак су то прве текме гомиле клинчадије која је већ пре два дана деловала далеко сигурније. замисли следећи циклус квалификација.

Сад ми се већ јавља непатриотска жеља (лоло) да Миха остане, само да могу после да вам кажем есам реко!!

то су класичне чаршијске приче пеки. реално гледано ако погодиш 5 статива јбг, ти јеси несрећник. ако немаш шпица део квалификација нормално да не можеш да даш гол. лонг стори шорт, јбг, ето ја мислим да михајловић није неки кривац и да бих готивио да остане.

Стеван
И заборављате да је и њихов селетор идиот, сами Хрвати то говоре. Узели би нам свих 6 бодова, и то лагано, да је остао Билић.

Хрвати су никад гори од кад ја пратим фудбал! Никад гори, пропустили смо прилику да их два пута ољуштимо од фудбала! Уместо тога смо попушили две курчине.

Zasto bi iko mislio da ubacivanjem Alena Stevanovica moze da iznenadi protivnika?
Zato sto je sporiji i losiji fudbaler od njegovog predhodnika na toj poziciji?

I uvek se setim one utakmice sa Slovenijom. Gubimo 0:3 celu utakmicu, a miha neprestano preskace vezni red i samo ispucava loptu. Kada je dobio crveni i izasao, mi za 10 minuta ucackamo 3 komada. Bas sam pre neki dan gledao tu utakmicu po ko zna koji put. Bila na Areni...

Хахаха, гледао сам и ја, и јебо му матер. Извукао нас Друловић мајстор...

ах бразил брате. људи који имају устаљен режим рада већ 850 година. а ми ћемо опет прекинути нит одласком михајловића.

Кад смо ми погодили 5 статива?

Како нема шпица кад Ђорђевић и Ђурђић решетање редовно? Митровић најбољи млади шпиц Европе?

Brazil ima 2 000 000 fudbalera.

Boxere, a koliko ima Hrvatska?

Уругвај има нешто више од 3 милиона становника па би могли да нас униште од курца кад је фудбал у питању.

ђорђевић баш и не. ђурке није шпиц, а митар да, зато и кажем део квалификација без шпица. па ево само синоћ смо имали стативу, 2 пута на мање од метар од гола, налет 1 на 1 кад је шимунић овог унаказио, контролу целе текме, и још 2-3 полу шансе. то је довољно за гол, али ето. против белгије је сценарио био врло сличан.

BiH ima više manje samo Džeku sa jako uigranim timom. Nije presečeno ko kod nas, od jednom nego su ih lagano podmlađivali. Hrvati ništa bolji od nas nisu, u zadnjem meču su bili čak i slabiji kad se sve sabere.

Македонија има 2 милиона отприлике, победили нас и они. ТОМОВИЋ играо десног бека уместо ИВАНОВИЋА. МИХА РЕКО.

Шкотска има око 5, нерешено са њима у гостима.

Белгија око 11, скор у двомечу 1:5 и НУЛА бодова против њих.

Хрвати имају око 4, јебали нас и они.

Причам о Ђурђићу Пироћанцу, Гројтер Фурт, класичан шпиц.

До јаја онда. Задржите Михајловића па да јебемо. Промене у ФС непотребне. Ојебаћемо ЕП 2016, ионако иду три тима из сваке групе!

Ako mogu da rečem nešto još - što ste nestrpljivi? Fudbal je već sijaset godina u kurcu, a i sijaset godina nema uigrane reprezentacije (pajsad, čudna koincidencija). Miha ili ne, treba dati ljudima prilike da se uigraju. I forsirati na disciplinu, bez kompromisa, mnogo smo nedokazan i nesložan narod u pičku materinu, to nas jebe na svim poljima, da je sreće da je samo u fudbalu, gde bi nam kraj bio.

mnogo smo nedokazan i nesložan narod u pičku materinu

Dodao bih još i nezahvalna stoka.